Kıyamet günü bugündür Ümmeti Muhammeddd.. Sevgiliniz hep karşı cinsi likelamış..

Kıyamet günü bugündür Ümmeti Muhammeddd.. Sevgiliniz hep karşı cinsi likelamış..
Evet kaos nedenidir tabi ki de.. zaten sevgilimin keşfetinde neden karşı cins olsun. benim şu an bile keşfetimde sadece film videoları ya da film paylaşımları var sadece ya da sevdiğim oyunlarla ilgili haberler var. sevgilim de bu tür keşfeti olmasını isterdim.. sürekli karşı cins görürsem sorarım ne oluyor diye. ama yapmaz öyle şey sevgilim. ikimiz de sınırlarımızı biliriz
Öyle bir adamla sevgili olmam zaten. Benim bir adamla sevgili olabilmem için onun süzgeçimden geçmiş olması lazım. Dibine kadar araştırırım. Her şeyi gözlemlerim. Hadi diyelim ki benimleyken böyle bir şey yaptı, benim ayrılacağımı bilmiyor mu? Ben ona baştan sınırlarımı belirtmedim mi? Demek ki ayrılmayı göze almış. Yetişkin videoları izlemek istiyorsa izleyebilir ama gidipte kimseyi kişisel olarak izleyip takip edemez.
Ya sen kafanda neler kuruyorsun ahsjs.
Sevgilim full kız likelıyorsa, keşfeti kız doluysa hiç sinir krizlerine girmem direkt ayrılırım. İflah olmaz öylesi
Sistemine başlatma
Eskiden olsa onu o telefona gömerdim. Ama şimdi canı kimle istiyorsa defeder mutluluklar dilerim. Kimsenin sadık kalması için peşinden koşacak değilim.
Cevap
32Cevap
https://ibb.co/CwjR3YM
Benim böyle olacak manitamın erkek dolu olacak. Yansın bu dünya kıyamet kopsun artık 🥹
Telefon bir anda suya düşebilir, bundan kim suçlu sayılabilir ki 🙄
Ola bilir bu ben olsaydım o çoktan dünyamı yıkmışdı..
Sevgilimi yerim ciddi ciddi yerim beynini yerim elim kopsaydı der.
keşfetim donutdaddy ile dolu, aşkımla izliyoruz arada bı😂
Hesabını kapatma sebebidir. Yoksa yar saçların lüle lüle, sevgili sana güle güle 😅😅
Kesinlikle kriz çıkar
Evet. Sen ona neden bu kadar erkeği takip ediyor, beğeniyorsun diye sorduğunda da "sosyal medyadan paylaşım yapan birini beğenmez miyim ne var bunda, hem onun yaptığı kombinleri seviyorum. Kaslı ve seksi vücuduyla asla alakası yok" diyerek saçma bir şekle bürünür.
İlişkimizin geniş ekran moduna geçtiğinin bir işareti 😏... buna asla izin vermem.
Direk engellerim sohbet bile etmem. Sırf bu yüzden hiç bir sevgilimle cinsellik yaşamayı düşünmüyorum.
Kullanılmak kadar kötü bir şey yok..
Daha hiç sevgilimin kesfetini açıp bakma gereği duymadım. Gereksiz şeyler bunlar bana göre. Onun sadakatini keşfetine göre değerlendiremem.
Bir kere görürsem uyarırım , uymuyorsa ayrılırım. Ben neyine yetmiyorum 😒
Tam olarak bu 😂😂😅
Eh biraz sıkıntı olabilir keşfet dediğin komikli komikli videolardan olur yoksa ben mi yanlış biliyorum 😄
Karşı cinse like atan sevgilinin üstüne ben ömür boyu dislike atarım. O gitsin denyolara like atmaya devam etsin.
Benim keşfetimde hep aslan, sırtlan, Afrika yaban köpekleri falan var bunlardan bi sorun çakmaz heralde
hem abaza hem cahil yalan dan 2 dini şey beğense keşfet düzelir :)
Sevgili kim ki kaos çıksın. Eşim olsa, nişanlım olsa, neyse, ozaman kaos çıkar.
Ayrıca sevgilide böyle olması, güvenimin kırılmasına sebeb olacaktır
Ben tüm erkeklerin keşfetini serbest bıraktım hiçbir keşfet umrumda değil.
Umrumda olmaz 😂😂
@beneklibulut aynı şekilde ben
Kısa süreli bir soru cevap sürer. Anlamsız bir kaos da mümkündür.
Sevgilim öyle bir şey yapmaz.*yok.
O topa girmez yani.
Katliam sebebi tabi ortada sevgili diye bir şey kalırsa.
Valla benim kocamın karşısına hep yarı çıplak kadınlar çıkıyor artık görmüyorum bile
Çünkü; Sosyal medya platformları cinsiyete göre algoritma oluşturur.
Aldatsın boşayacağım zaten başka bir bahanem daha oluşmuş olur çok umrumda değil
Bu sefer ben bulucam bir Rus hep onlar mı bulacak anasınısatim
Kaos olmasa da bir söylenirim yani düzgün seyleri takip etsin
Bu taktik hep tutar
değildir. güvenmediğim biriyle sevgili olmazdım. siz asıl aşırı kusursuz görünen gizli kapaklı fake hesapları olan erkeklerden korkun. :)
Değil keşfeti takipçilerinde annesi kardeşleri hariç bi kız bile takip ediyorsa kıyamet kopar kuzeni bile olsa teyzesi halası takip te olsun tanımam lazım
Hemcinsleri ile dolu olmasından iyidir
Değil bir bedeni arzulamak ya da beğenmekte sorun yok, onlara aşık olmuyor ya
Ne var yani cocuk 1 2 fotoya baktıysa sonuçta hala seninle erkekğin doğasında var doğamızı reddedemeyiz
Kıyamet kopar
Ahaha evet dimi neredeyse kimse görmedi 🤣🤣
Olabilir ne olcak like dan
Bence olur ben like atabilirim karşıda ki atabilir ama iletişim kuruyorsa olmaz tabii like da bir şey yok
Yersiz kıskançlık oluyo like dan bişey olmaz iletişim kurduysa sıkıntı
Büyük ihtimalle aldatır bak şaşmaz aldatır kessin konuşuyorum ya sen ayrıl ya ben ayrıliyim😂
Ben de hep komik videolar var dı bir ara. Haa direk ayrıl,
Sinir krizi geçirmiştim zamsnında, şimdi eser yok. Fakat ona hala sinirliyim, bskmıyorum diyor bir de
Tartışmanın en büyüğü çıkar ya
Kaos kasırga içsel bir fırtına:(
Vay! Gözüme perde indi 🧛♀️
Hayır kaos sebebi değil, ayrılma sebebidir.
Evet benim için kavga, kaos sebebidir.
karisirim karisiyorumda
Sadece hayatından sessizce uzaklaşırım o kadar 😎
Tabikide direkt ayrılma ve heryerden engelleme sebebi en çok neye bakarsan neyi izlersen o çıkar keşfette:)
Yo değildir aman ne yaparsa yapsın 😅
Hemcinsleri ile dolsa daha kötü ahahahahahah
Net kaos sebebidir
Suyun altında bir ay çaysız bırakırım onu.
Ortalık karışacak. Vaziyet alın
engel sebebidir aldatma sebebidir
Kıyamet filminin fragmanı güzel tavsiye ederim ona
Bir insanın hesabı pavyonsa hayır gelmez
Keşfediyordur belki 😀
Yanında ben varken başka kadın görmez ki gözleri.
Cehenneme kendi ellerimle yollarim
Karşı cins bir kediyi beğenmesine çok kızmam 😎
Likelamış mı yani tabikide kaos sebebi😂
Keşfette ne işi var..
Keşfeti karşı cins ile doluysa sevgilim degildir
Ayrılık sebebi bile olabilir
Takılmam öyle şeylere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?