İnternet & Teknoloji Internetten yeni tanıştığım bir arkadaş evine davet ediyor gitsem mi? Evabeckar Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yarın gece gel diyor pek güven vermedi de neyse bu arada kız erkek değil. Güncellemeler+1 yıl Tavsiyeleriniz için teşekkürler 💕🌷 Güncellemeler+1 yıl Gitmedim. Internetten yeni tanıştığım bir arkadaş evine davet ediyor gitsem mi? Cevapla İnternet Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Gitme 0 0 Yorumla
Yalnız1ben Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Böbreğin fazla geliyorsa git, senin için alırlar belki 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 529 cevap paylaştı. Insanlar gercekte tanistigi kisilere bile zar zor guvenebilirken , internetten tanistiginiz ustune sizi evine cagiran birine nasil guvenebiliyorsunuz , guvenmek o kadar basitmi. 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Müge Anlı'nın bu hafta ki konuğu sizsiniz demek 0 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Her çağıranın evine gidersen kocana bir şey kalmaz. 0 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı. bence şüpheli evde çok bunaldımzaten dışarıda zaman geçirmek istiyorum de önce bir tanı derim 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl sonra böbreğim nerede 1 1 Yorumla Evabeckar +1 yıl 😂Sjsjsjsj Yorumla
akinyilmaz06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ne uzeeinden tanıştınız? Gitme zamana bırak sakın gitme 0 3 Yorumla Evabeckar +1 yıl Telegramdan Yorumla akinyilmaz06 +1 yıl Kaç yaşında sordunmu Yorumla Evabeckar +1 yıl Sordum 28 yaşında Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Git bak ne olduğunu bize de anlat 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ne olursa olsun cinsiyet önemli mi devir boktan 0 0 Yorumla
mehmet4565 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Gittin mi evine? 0 3 Yorumla Evabeckar +1 yıl Hayır gitmedim Yorumla mehmet4565 +1 yıl Sakın gitme Yorumla mehmet4565 +1 yıl Ya o kız lezbiyen ya da kötü yolla sokabilir Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gitme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gitme
Böbreğin fazla geliyorsa git, senin için alırlar belki
Insanlar gercekte tanistigi kisilere bile zar zor guvenebilirken , internetten tanistiginiz ustune sizi evine cagiran birine nasil guvenebiliyorsunuz , guvenmek o kadar basitmi.
Müge Anlı'nın bu hafta ki konuğu sizsiniz demek
Her çağıranın evine gidersen kocana bir şey kalmaz.
bence şüpheli evde çok bunaldımzaten dışarıda zaman geçirmek istiyorum de önce bir tanı derim
sonra böbreğim nerede
😂Sjsjsjsj
Ne uzeeinden tanıştınız? Gitme zamana bırak sakın gitme
Telegramdan
Kaç yaşında sordunmu
Sordum 28 yaşında
kızlar daha beter uzakdur :D
Arkasaşlığınız veya ne amaçla tanıştığınıza bağlı
Git git düdüklesin seni.
Belki grup ypcak bilmem
Git bak ne olduğunu bize de anlat
Ne olursa olsun cinsiyet önemli mi devir boktan