İnternet & Teknoloji Wpyi sildiğim dönem biri mesaj atıp emgellemiş beni mesajda mesaj bekleniyor zaman alabilir diyor bu mesaj gelir mi gelmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Offf ya neden gelmiyor Wpyi sildiğim dönem biri mesaj atıp emgellemiş beni mesajda mesaj bekleniyor zaman alabilir diyor bu mesaj gelir mi gelmez mi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Engellendiğiniz için sunucu üzerinden mesaj size ulaşamıyor. Kişi engelinizi kaldırırsa mesaj ulaşır 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende de böyle bir durum olmuştu bana bu mesajlar gelmişti ama engelleme durumu yoktu. O yüzden net bir şey diyemem maalesef 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar süre sonra gelmişti peki Yorumla isimsizkralicee +1 yıl 1-2 gün en fazla Yorumla Soran +1 yıl Peki wpyi silsem yine mi gelmez Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Yine aynı görünür bence Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha fazla bilgiye bastın mı belkş bir şeyler vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bas bi bak çıkar muhtemelen bir şeyler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karşıdaki kişi whtsapa giriş yaptıgı zaman mesajlar geri yüklenir çevrimiçi olmasını beklemen lazım. 0 0 Yorumla
mechulbiradam Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Gelmez. Belirli bir süre sonra o mesaj gelmez. Tecrübeyle sabittir.Hele birde gönderen numara kapanmissa hiç bekleme. 0 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Daha fazla bekleyip kafayı sıyırma bence 😂 0 1 Yorumla İrelia00 +1 yıl Biz Whatsapp yöneticisi miyiz? Nerden bilelim? La Havleee La Havleee 😂 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Gelemez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadın mı daha önce Yorumla Just-can +1 yıl Çoook Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. gelmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Engellendiğiniz için sunucu üzerinden mesaj size ulaşamıyor. Kişi engelinizi kaldırırsa mesaj ulaşır
Bende de böyle bir durum olmuştu bana bu mesajlar gelmişti ama engelleme durumu yoktu. O yüzden net bir şey diyemem maalesef
Ne kadar süre sonra gelmişti peki
1-2 gün en fazla
Peki wpyi silsem yine mi gelmez
Yine aynı görünür bence
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Daha fazla bilgiye bastın mı belkş bir şeyler vardır
Yok
Bas bi bak çıkar muhtemelen bir şeyler
Karşıdaki kişi whtsapa giriş yaptıgı zaman mesajlar geri yüklenir çevrimiçi olmasını beklemen lazım.
Gelmez. Belirli bir süre sonra o mesaj gelmez. Tecrübeyle sabittir.
Hele birde gönderen numara kapanmissa hiç bekleme.
Bana da olduğu zaman gelmedi.
Daha fazla bekleyip kafayı sıyırma bence 😂
Biz Whatsapp yöneticisi miyiz? Nerden bilelim? La Havleee La Havleee 😂
Gelemez
Yaşadın mı daha önce
Çoook
gelmez
Gelmez
Gelmez bekleme