İnternet & Teknoloji İPhone hakkında yardım eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kişilerime girip kartım kısmına fotoğrafımı yükledim , birini aradığımda fotoğrafım çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim acil yardım eder misiniz? Güncellemeler+1 yıl . Yardım. İPhone hakkında yardım eder misiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AsilTürk58 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Kişiler tıklaEn üstte kişi kartın isim soy isim yazarSağ en üstten düzenle / tekrar düzenleÖzelleştir / poster buradan fotoğrafı kaldırman yeterli 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor , denedim arayınca yine fotoğrafım çıkıyor. Ayrıca fotoğrafı kaldıramıyorum. Düz siyah ekran fotoğrafı ekledim yine de ilk eklediğim çıkıyor. Yorumla Soran +1 yıl Telefon mu bozuldu ne oldu ya 😫 çıldıracağım Yorumla AsilTürk58 +1 yıl Söylediğim yerden poster be kişi kartı kaldırımca düzeliyor :)Mesala birisi arayınca üstten güncelle yazar ona dokun ya da doğrudan kişi kartınızı silebilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Sildim kişi kartını yine olmadı. Posterden kaldırınca da olmadı 😭😭😩 çıldıracağım gece gece ya niye olmuyor niye Yorumla AsilTürk58 +1 yıl Vallaah bilemedım ben denedim kalkıyor sorun çözersen bana da söyle 😃 Yorumla Soran +1 yıl Peki 🥹 Yorumla AsilTürk58 +1 yıl Youtube videolara bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bir cacık çıkmadı hep nasıl yapılacağı var nasıl silineceği yok. Adımları geri takip edip yeniden yapıyorum yine olmuyor Yorumla AsilTürk58 +1 yıl Düzenle en altında kişiyi sil var burada tesim atamadım Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gene aynı yere gir fotoyu sil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor denedim denedim , değiştirdim yine olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kişiler tıkla
En üstte kişi kartın isim soy isim yazar
Sağ en üstten düzenle / tekrar düzenle
Özelleştir / poster buradan fotoğrafı kaldırman yeterli
Olmuyor , denedim arayınca yine fotoğrafım çıkıyor. Ayrıca fotoğrafı kaldıramıyorum. Düz siyah ekran fotoğrafı ekledim yine de ilk eklediğim çıkıyor.
Telefon mu bozuldu ne oldu ya 😫 çıldıracağım
Söylediğim yerden poster be kişi kartı kaldırımca düzeliyor :)
Mesala birisi arayınca üstten güncelle yazar ona dokun ya da doğrudan kişi kartınızı silebilirsiniz
Sildim kişi kartını yine olmadı. Posterden kaldırınca da olmadı 😭😭😩 çıldıracağım gece gece ya niye olmuyor niye
Vallaah bilemedım ben denedim kalkıyor sorun çözersen bana da söyle 😃
Peki 🥹
Youtube videolara bakabilirsin
Bir cacık çıkmadı hep nasıl yapılacağı var nasıl silineceği yok. Adımları geri takip edip yeniden yapıyorum yine olmuyor
Düzenle en altında kişiyi sil var burada tesim atamadım
Tamam teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim
Gene aynı yere gir fotoyu sil
Olmuyor denedim denedim , değiştirdim yine olmuyor