Güncellemeler
+1 yıl
Ailemin baskıcı dindar kızın hiç bir şey yapmaması yönünde düşünceleri olduğunu belirtmek zorunda hissettim. ona göre düşünün de yazın nolur
Selam , ben bir fal hesabı açtım ama para işini nasıl halledeceğimin yolunu bir türlü bulamadım. Ailem biraz katı onların haberi yok bu yüzden de benim onlardan gizli bir şekilde halletmem lazım. Paraya da ihtiyacım var hazır fal bakmada iyiyken paramı oradan çıkarayım istedim ama para sorununu nasıl çözeceğimi bulamadım güvene bileceğim arkadaşım da yok bu yüzden gidipte paramı alabileceğim insanların bana para gönderebileceği bir yer olması gerek. Ailemden kopmak ve onlara maddi yönden bağımlı olmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
telefon numarasina yollat.
O nasıl olacak afedersiniz ama ben çok anlamıyorum bu konulari
knka burdan yaziyla da bir yere kadar youtube yazcan iste dedigimi. bunu karsi tarafin bilmesi lazim. sen sadece telefona gelen kod ile atmden cekecen. onemli olan karsinin anlamasj.
diger konu nays denen uygulama var. ona benzer uygulamada varsa bilmem. sanal kart olusturuyor sana. oraya attirirsin parayi da qr kod ile cekersin. ama naysa uye olmak yorucu. is bankasina uyelik acman gerekir telefondan goruntulu konuscan.
Tamam teşekkür ederimm
zahmet olacak ama bi hesap açsan mı acaba artık
Ya ailem sebebiyle açamıyorum
ailen sebebiyle nasıl açamazsın yaa ailen neyle yaşıyor takass yöntemiyle mi yaşıyosunuz napıyosunuz. senin kendine açtığın hesabı onlar nerden bilecek bi de
Ailem dışarı yollamiyor bunu duysa neler yapar acaba
Yaparsın
Nasıl? Nerden yardımcı olur musun lütfen
https://www.youtube.com/watch?v=k8B1dnKbJs0