İnanoğlu kendine bir sevgili yapmadan önce o kişiyi çok iyi analiz etmesi lazım. Güvenini sarsacak bir şey yaptìysa/yapìyorsa.. mesela ben yokken gözleri başka hatunlara rekfleks dahi olarak "öküz" gibi bakıyorsa O sevgiliden hayìr gelmez. Bu devirde sevgili yapmak bazılarına çok kolay. Örneğin: Kişiye güvendiğinde telefonuna gizli kod koymazsın, arka yöne çevirmezsin, panik halinde olmazsın... ve daha bir çok şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu yeni nesil çok geniş ve gevşek cinsellik peşinde sadece canım
En İyi Cevaplar
+1 yılBen tipsizim benimle sevgili olmaz hiçbir kız. Kızlar kendilerini (istese de ) aldatamayacak biriyle olmak istemezler. Çirkin birine kimse bakmadığı için zaten aldatamaz. Çirkinin sadakati zorunluluk , yakışıklının sadakati ise bir tercihtir. Kızlar ister ki " beni aldatabilecek kadar yakışıklı olsun ama sadık kalmayı tercih etsin. ". Yani kız benim telefonuma baksa onu aldatma ihtimalimin dahi olmadığını görecek. O yüzden istemem. Zaten sevgilim de olmaz hiçbir kız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılYannni eline alır malır bakar eder saklayacak bir şeyim yok ama bunu güvensiz bir şekilde saplantı haline getirip sürekli yaparsa problem var demektir
02 Yorumla- +1 yıl
Yani hemen hemen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurcalayamaz, öyle bi hakkı yok. Kadına, hayır demeyi öğrenin, artık. kadınlar da, her istediğinin olacağını sanmasın. İşine gelmiyorsa, ayrılsın. Eskiden bir kız arkadaşım vardı. Çocukluk çağı işte, Facebook'un, şifresini istiyordu, vermedim. Uğraştı, istedi ağladı, vermedim. Dahada bağlandı 😅 verseydim, sevgisi biterdi belki. Güçlü ve sertt, ve çizgilerimin olması. Onunla neler neler yaşamama sebeb oldu.
10 Yorumla
+1 yılYaani yokda şimdi, olsaydı ve bu şekilde bir isteği olursa, sınırlarımı tekrar hatırlatırım, tekrarlarsa da yolu gösteririm.
Güvenmiyorsa başlamayacak, dengesiz dengesiz kararlarının bedelini ben ödeyemem awq
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka başkasıyla yazistigini görmesin diye mi
- +1 yıl
Başkasıyla yazıştığımı düşünüyorsa, aklına bunu getirebiliyorsa zaten sevgilim olmasına gerek yok, güven yoksa zkmişim ilişkisini , sokaktaki kumarbaz necati abiyle de aynı ilişkiyi kurarım awq
Soran+1 yılNecati abi de mi gay
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya Soran kanka, çok detay düşünüyorsun SŞKLDASKLJFJŞLKASDFADSFDAS
- +1 yıl
+1 yılSaklayacak bir şeyim olmadığı için bakmak istiyorsa baksın.
Ancak bunu düzenli bir takıntı haline getiriyorsa bu sapıklıktır ve çekilmez.
10 Yorumla
+1 yılKurcalamasını istemem çünkü bu bana güvenmediğini hissettirir ama rahatça telefonumu kullanabilir aynı zamanda bende ona güvenip telefonunu rahatça kullanmak isterim
20 Yorumla
+1 yılAlnım ak her konuda. İstediği zaman, istediği kadar kurcalayabilir. Onu üzecek bir şey yapmam. Zaten öyle bir karakterde sahip degilim şükürler olsun
10 YorumlaÖyle ayrıntılı bir sekilde bakarsa bu bana güvenmiyor derim yani, Ama foto cekmek icin veya başka bir sebep icin ister ve o istediği sey dışında da telefonumun altını üstüne getirmezse neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılBende kurcalarim ona da ben yaptığım icin izin veririm herkes on numara güvenilecek insanlar değil kim güvenilir ya su devirde yorumun birinde yok iste guvenmiyorsan iliski olmaz yazmis ben kontrolümü yaparim kardeşim ne olursa olsun ona ne kadar guvenirsen güven bunu yaparsin ki psikopat gibi her dakka demiyorum arada yapılır
00 YorumlaKurcalayamaz ha birsey bakmak falan isterse o ayrı baka bilir tabi ama o kadar kurcalamasını istemem bende kurcalamam
11 Yorumla- +1 yıl
Gelsene 💬
- İnternet & Teknoloji konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ne zaman isterse bakabilir ama hiç öyle ne eşim ne de sevgilim yapmıştır aynı şekilde bende onlara çünkü güven sorunu hiç yaşamadık
00 Yorumla
+1 yılEceline susadıysa kurcalamaya yeltenebilir. Guvenmeyen tereddutu olanın ne yanımda nede başımın üstünde yeri yoktur olamazda.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 436 cevap paylaştı. Bakabilir sorun değil sadece şifrelerimi vermem kendim girerim neyi merak edebilirki benim telefonumda
00 YorumlaAçık aramak için kurcalıyorsa bulduğu ilk açıkta gidebilir. Onun dışında hiç bir şey saklamam telefondur nihayetinde.
00 YorumlaTelefonumu gizlemem, istediğine bakabilir ama güvensizlik ve şüphe duyduğu biriyle sevgili olmamasını söylerdim, bakmasının nedeni buysa eğerç
00 Yorumlabu devirde insanlar güvenmekte sıkıntı yaşadığı için kendini öyle iyi hissedecekse bakabilir sorun olmaz 🎈
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı. Saklayacak bir şeyim olmaz bakmasında sorun göremiyorum ama ne gerek var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle ki telefonda şifre olmalıdır ve eşler birbirinin şifresini bilmelidir ama sosyal medya kullanmamalıdırlar çünkü sosyal medya evlilikleri bitirir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonum sadece bana ait, son derece rahatsız edici bir şey
00 Yorumla Kurcalasın merak ediyorsa ben o zamana kadar onun telefonunun içinden gecmiş olurum zaten
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki eşim bile yapamaz güven yoksa ilişki olmaz
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılKontrol etme niyetiyle bakamaz. İstediği zaman kullanır o ayrı.
00 Yorumla
+1 yılKurcaladigini öğrendiğimde o anda bitirmediğime hâlâ pişmanım
00 YorumlaBöyle sevgiliye hayatımda yer yok. Adiòs sevgili 😄
00 Yorumla
+1 yılHayır 👎🙅 hayır tekme atar kafasını patlatırım
00 Yorumlagüven önemli diyenler ne yaşıyor telefona bakmadan her zaman korkun o zaman telefonuma bakabilir ve hic bi şey olmadıgını görebilir bu col normal bi şey güven önemli diyenler telefona bakmamak icin zor duruyor
00 YorumlaEğer yeni isek hayır ki bende onun tlfnunu kurcalamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlari okudimda site de evli olmayan yokmuş bekar bildiklerimiz bile evliymis
00 Yorumla
+1 yılKurcalaya bilir tabi ki benim bir çok kez yanlış anlaşılmalarım vs oldu bunlardan dolayı da bir şok sorun tartışma uzak kalma böyle sorunlarda oluyor bu işin sonucunda bu kötü bir durum işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKurcalayabilir ama yapmıyor en fazla gözüne takıldığı bişeyi sorar gösteririm bitti gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşler bile zazuriyet gerekmeden karıştırmamalı sevgili kim?
00 YorumlaKurcalayabilir ama her yaptığım şeye karışıp bu neden var şu neden var onlar olmayacak gibi davranırsa alırım teli atarım engeli
00 Yorumla
+1 yılHoş değil bence birbirinizin güvenini kazanamadığınız için böyle şeyler yapmak istiyorsunuz ve normalleştiriyorsunuz 🥱
00 YorumlaBence çok buyuk saygısızlıktır doğru olmadığını düşünüyorum. Beraber bakılabilir ama kurcalanmasi çok ayıp günahtır
00 Yorumla
+1 yılbir şey aradığımdan değil ama bazen eşimin telefonunu alıp galerisine bakarım
Sosyal medya hesabında dolaşırım00 Yorumla
+1 yılTabiki bakabilir ama her şey dozunda guzeldir
00 Yorumlaİlişkinin başındaysa kurcalayabilir. Ama ikide bir bakmak isterse rahatsız olurum.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlarımın bana anlattığı özel şeyler hariç istediği gibi bakabilir
00 YorumlaEvet ama fotolara bakmaz mesajlara baka bilir
141 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılBakcan tabi ya devir kötü
Soran+1 yılKesinlikle neyi gizliyorsun ki aldatma demiyelimde başka kızla konuşma
Soran+1 yılHadiya
Soran+1 yılSilinmiyor mu o
Soran+1 yılKardeş sen mossad misin
Soran+1 yılEvlenince Instagram'i kapatayim
Soran+1 yılBenim hesabım çalındı onu geri alabilir misin
Soran+1 yılAma iki faktörlü doğrulama istiyor bilmediğim için ortada kaldı
Soran+1 yılNe yapmam lazım alsana
Soran+1 yılAma telefonu da kaybettim başka telefon var şuanda bende
Soran+1 yılNeredesin sen olursa geleyim
Soran+1 yılValla hepsini denedim hesabı kurtardım ama giriş için iki faktörlu doğrulama istiyor o da telefonu kaybettigim için olmuyor
Soran+1 yılÇalan kişi yüz fotoğraflarımi kaldırdı o yüzden yüzden doğrulama yapamadim
Soran+1 yılHepsini yaptım şerefsiz benim fotoğrafları kaldırdığı için kabul etmedi
Soran+1 yılNe bileyim para isticekti galiba
Soran+1 yılSonra beni aradı bir sürü hikaye oldu
Soran+1 yılLink attı bende girdim sayfa Instagram a benziyordu meğerse Instagram değilmiş
Soran+1 yılYazamıyorum dm den
İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Hayır kurcalayamaz yoksa sevgilim olamaz 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılHer yerini kurcalayabilir telefonunu hayır. Peki başkasıyla konuştuğunu görmesin diye mi
Soran+1 yılÜzerindeki ne kostümü
+1 yılEvet, kurcalayabilir.
10 YorumlaOnunmuş gibi kullanabilir hiç problem etmem
10 Yorumla
+1 yılEvet ama saçma sapan yerlere girmesin
00 YorumlaHayır kurcalayamaz ne münasebet
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKurcalayabilir. Gizlim saklım yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi ki de knka hatta telefonum onun olsun : )
00 Yorumlaasla bende kurcalamam
00 Yorumla
+1 yılbi mahsuru yok, tabiki kurcalayabilir
00 Yorumla
+1 yılEvet kurcalayabilir sorun etmem
00 YorumlaHayır izin vermem
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Telefonum da şifre yok , herkes kurcalayabilir
00 YorumlaOlunca kurcalasın tabi
00 YorumlaKurcalamak değilde kullanmak olsun o
00 Yorumla
+1 yılEvet. Yiyosa verme
00 YorumlaKurcalayabilir bende kurcalarım djjd
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ~☆
00 Yorumla Evet kurcalayabilir bende onunkini
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılimanını gevretirim ahahhaha
01 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılBen de onun telefonunu kurcalarsam olur
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞifresini biliyor istese kurcalar ama kurcalamıyor
00 Yorumla
+1 yılSadece ben kurcalamak isterim
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım