Güncellemeler
+1 yıl
Su geçirmediğini biliyorum zaten sadece geçirmediği halde neden böyle oldu bunu merak ettim belki benim gibi olan vardır diye. Hatta toz mudur sizce diye sordum. bir balık IQlu insan bu yüzden bana canım saçma şeyler yazmış sorumu anlamamış o yüzden açık açık yazıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sokette ki suyu emerek çıkarmak mı?
Ulan sıvı uyarısı verdi mi, hafif pamuğu iğne yardımı ile içine sokar sıvıyı gideririm. Hoparlöre su kaçtı mı kendiliğinden o su birikintisinin geçeceğini onu üreten kişi düşünmüşte üretmiş ama,3 aylık çocuğu hastalanmış gibi derde düşmüş karı ya.
Şimdi sövecem Üfüj bey çoğg sövüyonuz diye hesabınızı dondurucaz diye mesaj atacaklar, daha da sövmeye başlayacam sövdükce de sövesim gelecek iyice.
Karı? Şimdi beni iyi dinle konuşmayı bilmeyen, sağdan soldan 3-5 bilgi öğrenip aslında bir b*k bilmeyen ama buraya gelip yargı dağıtarak dikkat çekmeye çalışan uzaylı. soketi emerek içindeki sıvıyı çıkarmak hatalı bir müdehale ama pamuk ve iğne kullanmak doğru mu? Okuma yazman da yok sanırım soketteki sıvıyı çıkardım hoparlörü unuttum ve sonucunda ses tok çıkıyor demişim. Telefonu üreten adam bunu düşünerek ürettiyse telefonun sesi neden tok geliyor o zaman dahi varlık seni? onu da açıkla. Su geçirmez dedikleri ve hoparlörde sorun olduğu için sordum zaten. Daha insanlarla nasıl konuşacağını bilmiyorsun gelmiş burada teknoloji dahisiymiş gibi tavırlar sergiliyorsun yazık kafana senin. Telefonu ne zorluklarla çalışıp aldığım için derdine düşmüş olabilir miyim balık IQ lu? Şimdi git insanlarla nasıl konuşulur özellikle bir kadınla nasıl konuşulur bunu öğren. Yaza yaza bitiremedim ben sana sövseydim 4 yaşında bebe gibi oturup ağlardın. Git bildiğin 3 5 bilgiyle anana babana hava at vitaminsiz
Beni cümle alem seekse? Apple kullanmam? Senin gibi 50 binliraya gavurun üretip ülkeye satışa sunduğu bi 50 binde devletin goethe ünüze soktuğu bi markayı, almışım da kullanıyorum diye ortalarda dolanmam.
Seektir git Android al mk? Yüooookkk... kız grubunda ki Selinsu'nun diline mi düşecen. İnstada beğeni attığın ve dikkatini çekmeye çalıştığın Emresu seni Apple kullanmıyorsun diye ezikler falan şimdi.
Elinde ki telefon Lighting giriş kullanıyor. Dünya teknoloji standartı her telefonda AYNI ADAPTÖR, AYNI USB KABLO VE 3.5 CM KULAKLIK GİRİŞİ KULLANILSIN "kablo, adaptör ve gereksiz üretim oluşmasın diye bildiri yayınlasa da, APPLE SENİN GİBİ BACKZEKALILARA GEÇİRDİKCE GEÇİRMEK İÇİN, sisteme uymuyor.
Kullandığı Lighting soket yapısı zaten en çok sorun çıkaran ve kablo ucu sürekli arıza yapan model. Arızalansın ki senin gibilerin goethe üne her defasında 500-1000 lira sokabilsin.
Ben Android kullanıyorum. Usb Type C ve 3.5 cm üniversal standartı koruyor. Adaptörün bozulursa tak televizyona, laptopa dolsun. İllede bunu alacağğnnnn cılık yapmaz.5 senedir şarj soketine ne kadar sok çıkar yaptım saymadım ama hala problem çıkarmadı.
Şimdi Starbucks cı 2 gram vajinalı ayfoncu KARI?
Lightning sokete pamuk ve iğne ucu sokma işlemi yapma, yapısı farklı. Haporlör deliğide su almaya uygun tasarlandı. İçinde ki biriken su zamanla kuruyup ses normale binecek.
Servise götürüp popon 5000 bin lira sokacakları heyecan yaşamayasın diye küçük bir öneri. Cevap yazmıyor, ayak altından çekiliyorsun.
Bence sen ananla aranı düzeltte bir terbiye versin sana karaktersiz. Konuşma değil bu sen buna konuşma mı diyorsun? Kadına küfür edip aşşağılayarak? Yazık kafana senin. Hayatında insan olup biriyle doğru düzgün konuşmamışsın herhalde. Şimdi al android telefonunu tuvalette mastürbasyon çek. Anca yaptığın evde oturup kadınlara küfür etmek her ota boka laf etmek ve p*rno izleyip mastürbasyon çekmektir eminim. Bak yoluna yobaz
Kapı numarama kadar yazıyor. Geleceksen ordan gel burdan uzatma bebeğim.
Çocuk hadi yürü git parkta oyna.
Sazan seni instanı at Allah’ın köylüsü hadiii
Kimin g0t korkusu oluştu şimdi belli oldu sen bekle bebeğiiimmmm
Valla adını soyadını, numarasını ev adresini böylesine veren birinde ki başşak, pek kimse de yoktur bence.
Şu olur, site soplarına ve adminine konuyu iletirim, senin profilini söylerler, onu ve yazdıklarını screen alıp mahkemeye giderim.
Yazdığın her küfür suç teşkil ediyor. E canımda sıkılıyor bu aralar, uzun zamandır savcılığa da gitmiyorum.
Hadi aramaları ve numaramı yaymanı bekliyorum, ama sen ezik korkağın tekisin bunu ikimiz de biliyoruz 😬
Aynen ben ezik ve korkağın tekiyim olayın başından itibaren bana küfürler eden sendin ben sana hiçbirley dememmişken bir de utanmadan mahkemeye mi gideceksin ne diyeceksin keyfim ve kahyası bir kadına durup dururken küfür etmekte kışkırttım onu o da benim numaramı mı yaydı diyeceksin. Yaptıklarının bedelini ödeyeceksin sadece bekle 😬 sabahtan beri şahsıma durup dururken küfür eden şimdi elinden birley gelmeyince ağlayarak mahkemeye mi gidecek peki ÇOCUK
Bekliyorum.
İphone 11 üstü su geçirmez yavrum, dilersen deniz altında video çek
Neden sesi tok geliyor acaba ya inşallah sadece tozdur