İnternet & Teknoloji Telefonla konuşmayı seviyor musnuz? huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor benim telefon çalınca cinlerim tepeme çıkıyor Severim saatlerce konuşurum Sevmem konuşmam Whatsapp dan yazsınlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonla konuşmayı seviyor musnuz? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kimle konuştuğuma göre değişir 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 761 cevap paylaştı. telefonda 1 saat sonrası otomatik kapanıyor onuuzden whatsapp'dan konuşuyorum paketim 3500 dakika yemtiyor 2 defa paket alıyorum 🤷🏻♂️😭🤷🏻♂️🤣😂 0 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Kiminle konuştuğuma göre değişir bu , uzun uzadıya sevmem 0 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yalniz olmadigima sevindim banka bile arasa açmıyorum 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. arayan kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Severim ama konusacak kisi varda tabi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fazla konusmam 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Gereksiz konuşmayı ve mesajlaşmayı asla sevmiyorum 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 594 cevap paylaştı. Arayan kişiye göre değişir 😂 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Çok sık değil işim olduğunda konuşurum. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kimle konuştuğuma göre değişir
telefonda 1 saat sonrası otomatik kapanıyor onuuzden whatsapp'dan konuşuyorum paketim 3500 dakika yemtiyor 2 defa paket alıyorum 🤷🏻♂️😭🤷🏻♂️🤣😂
Kiminle konuştuğuma göre değişir bu , uzun uzadıya sevmem
Yalniz olmadigima sevindim banka bile arasa açmıyorum
arayan kişiye göre değişir
Severim ama konusacak kisi varda tabi
Fazla konusmam
Gereksiz konuşmayı ve mesajlaşmayı asla sevmiyorum
yazışmak çok daha iyi
Makbul olanı kısa olan
Ben seviyorum be abla 😂😅
Arayan kişiye göre değişir 😂
Çok sık değil işim olduğunda konuşurum.
Çok uzun sevmem