Hayatımın %1’ini anca sosyal medyada paylaşıyorum o da burası, diğer sosyal medya hesaplarını neredeyse hiç kullanmıyorum. Burada da hayatımızı paylaşmayınca hiçbir şey yaşamıyormuş sayılıyormuşuz onu anladım uzunca bir süre sevgilimle buluşmadığımızı sadece sanaldan ilişki yaşadığımızı düşünenler varken 373384. buluşmamızı gerçekleştiriyorduk mesela. Kimse hayatını dakika dakika sosyal medyada paylaşıp bu kadar şeffaf olmamalı. Sandığınızdan çok daha kötü bir yer aslında bu internet mecrası. O yüzden dikkatli olmakta fayda var. Tabi birde özel hayatın gizliliği mahremiyet gibi şeyler..
Hayır, öyle olanları da saçma ve samimiyetsiz buluyorum. Benim hayatım sosyal medyadan ibaret değil ayrıca kim ne yapsın benim özel hayatımı, neden bilsin yani ne gerek var ki?O yüzden özel hayat özel kalmalı.
İnternet & Teknoloji konusunda 389 cevap paylaştı.
Hayır tabi ki. Hiç bana göre değil. Çok saçma geliyor. İçilen kahveler , yenen yemekler çok garip bir şekilde paylaşılması kendimi bildim bileli görgüsüzlük gibi geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hayatımın %1’ini anca sosyal medyada paylaşıyorum o da burası, diğer sosyal medya hesaplarını neredeyse hiç kullanmıyorum. Burada da hayatımızı paylaşmayınca hiçbir şey yaşamıyormuş sayılıyormuşuz onu anladım uzunca bir süre sevgilimle buluşmadığımızı sadece sanaldan ilişki yaşadığımızı düşünenler varken 373384. buluşmamızı gerçekleştiriyorduk mesela.
Kimse hayatını dakika dakika sosyal medyada paylaşıp bu kadar şeffaf olmamalı. Sandığınızdan çok daha kötü bir yer aslında bu internet mecrası. O yüzden dikkatli olmakta fayda var. Tabi birde özel hayatın gizliliği mahremiyet gibi şeyler..
Hayır, öyle olanları da saçma ve samimiyetsiz buluyorum. Benim hayatım sosyal medyadan ibaret değil ayrıca kim ne yapsın benim özel hayatımı, neden bilsin yani ne gerek var ki?O yüzden özel hayat özel kalmalı.
Hayir. Yedigini ictigini paylasanlardan da hic haz etmem.
Bence hayır o ne öyle görmemiş ler gibi herşeyin fotoğrafi paylaşılmaz
Hayır ben paylaşmam zaten her şeyi paylaşanları da çok saçma buluyorum
Hayır.
Sadece gezdiğim yerleri paylaşırım bir de kendi fotolarımı. 😅
Hayır tabi ki.
Hiç bana göre değil.
Çok saçma geliyor.
İçilen kahveler , yenen yemekler çok garip bir şekilde paylaşılması kendimi bildim bileli görgüsüzlük gibi geliyor.
Neredeyse hiçbir şey paylaşmıyorum. Öyle ki instagramımdaki fotoğraflar bana bile benzemiyor artık 😂
Pek paylaşım yapmıyorum. Gezdiğim zamanlar paylaşıyorum
Kısmen eğlendiğim veya telefonun aklıma gelmediği anlar bende saklı kalıyor
Hayır. Kimse özel hayatımı bilmek zorunda değil. Komik bir şey olursa paylaşırım
paylaşırım geçen sııçtığım booku attım büyük beğeni topladı
Hayır sadece gittiğim manzarası güzel bir yeri paylaşırım o kadar
Paylaşılacak şey var paylaşılmayacak şey var. Günlük yaşantımı, gittiğim kafeleri, olduğum ortamı vs. paylaşmam.
Tabi canım sosyal medya herşeyim ben tuvaletteki anılarımıda paylaşıyofum
Kendimi paylaşmam, sade ve yalın bir hayatım var.
Yoo. Nadiren paylaşım yaparım.
Hayır nazar değiyor
Aynı benim kafadansın :)
En iyisi bu ama
Hayır nadir paylaşım yaparım
Hayır üşeniyorum jsjsjs
sosyal medya bile sevmem
Yediğimi içtiğimi paylaşan biri değilim
Her şeyi sosyal medyada paylaşmam.~☆
yaptığım projelerin dışında paylaşımım olmaz
Hiçbir şeyi paylaşmam
hayır sosyal medya hesabım yok