Hayırlı ugurlu olsun kardeşim. şimdi söyleyeceklerime duyar kasacaklar ama Almanyada yaşıyorum ıphone 14 pro max almıştım ayda 40 euro verıyorum faturamla bırlıkte ayda 60 euro verıyorum toplamda 1700 euroya almıstım suankı fıyatı 950 euro. hanı alamancı tayfası olur ya malum partının köpeklerı onlar turkıyeye gelınce herkes ıphone almaya calısıyor para yok dıyorlar derler ya ıste o dıyen namussuz alamancıların cocukları burada ıphone 15 almak ıcın ugrasmıyorlar ayda 50 veya 60 euroya pro max alıyorlar. benım ulkemın genclerı de alınca öyle derler. UMARIM HASARSIZ UZUN ZAMAN KULLANIRSIN cok daha ıyılerıne layık olursunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim. şimdi söyleyeceklerime duyar kasacaklar ama Almanyada yaşıyorum ıphone 14 pro max almıştım ayda 40 euro verıyorum faturamla bırlıkte ayda 60 euro verıyorum toplamda 1700 euroya almıstım suankı fıyatı 950 euro. hanı alamancı tayfası olur ya malum partının köpeklerı onlar turkıyeye gelınce herkes ıphone almaya calısıyor para yok dıyorlar derler ya ıste o dıyen namussuz alamancıların cocukları burada ıphone 15 almak ıcın ugrasmıyorlar ayda 50 veya 60 euroya pro max alıyorlar. benım ulkemın genclerı de alınca öyle derler. UMARIM HASARSIZ UZUN ZAMAN KULLANIRSIN cok daha ıyılerıne layık olursunuz.
Güzel hayırlı olsun sorunsuz keyifli kullanımlar dilerim 😊 kaça aldın iPhone Değer kaybetmiyor kolay kolay
Teşekkür ederimm 32bine aldım
Hayırlı olsun hanfendi. Satışdan memnun kaldık bizde güle güle kullanın
Ayyy fotoğraf atmışım 🤭
hayırlı uuğurlu olsun. güle güle kullan güzel haberler al güzel hatıralar biriktir. pil sağlığı yüzdesi kaç?
Teşekkür ederiim %86
peki. tekrardan güle güle kullan
Kozmetik iyi gibi duruyor ama pil sağlığı kaç? True tone devrede mi onlara bakmalısın
Orijinali 35 bin falan 3 bin daha fazla vereydin keşke. Tabii bütçeni bilmiyorum.
Hayır 35bin değil 58bin falan
Nerede yaşıyorsun?
İstanbul
E ben niye 13 proyu kulaklık, kasko vs dahil toplam 40 a aldım? Seni mi kazıkladılar acaba?
Seninki 13 plus pro değil
Ne kadara aldin kanka
32bin
Yanlış yapmışssın
Neden
32 ne 13 olurdun sıfır
13 plus sevmiyorum işte pro alırdım ama onu bütçem tutmaz
Hayırlı olsun, güle güle kullan 😇
Hayırlı olsun , güzel
Çok güzel güle güle kullan
128 gb düz 13 ne kadar yapar?
40 bin falan
ikinci el soruyorum ben kendim satmak istiyorum
2. El 23 bin civarı
23 bini mediamarkt takasta direk veriyor zaten. ben dışardaki satış fiyatını soruyorum.
hatta çalışan abi dışarıda sat bir düşük veririz demişti. sende çok bilmiyorsun galiba sordum ama neyse
gayet güzel... güle güle kullan
Kaça
32bin
İyi görünüyor
hayirli olssun.
Değil
Güle güle kullan.
Guzel yani
Kaça aldın?
32000
Bu rengini çok seviyorum güzel günde kullan.
Ne kadardı
32bin TLye aldım normal fiyatı 62bin falan
Hayırlı olsun mantıklı olanı yapmışsın
Benim bir arkadaş 5 bin TL farkla ikinci el almıştı şok olmuştum
Yaa kötü olmuş keşke araştırsaymış doğru düzgün