İnternet & Teknoloji Yazılı/sesli/görüntülü notları hızlıca temize çekip yazacak bir artificial intelligence uygulaması var mı? loveonthebeach Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yardım lütfen . Yazılı/sesli/görüntülü notları hızlıca temize çekip yazacak bir artificial intelligence uygulaması var mı? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Google Live Transcribe deneye bilirsin 1 5 Yorumla loveonthebeach +1 yıl sesli için bu okey.. ama bir pdf ya da görseli temize çekecek ya da yazıya dökecek bi şey var mı bildiğin? Yorumla u tenedos +1 yıl online ocr siteleri var oraları kullanabilirsin Yorumla u tenedos +1 yıl online ocr diye arat bulrusun Yorumla loveonthebeach +1 yıl teşekkürler Yorumla u tenedos +1 yıl rica ederim Yorumla
Qwxcq Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Doxerty uygulamasi 1 1 Yorumla loveonthebeach +1 yıl a bunu hiç duymadım ne işe yarıyor tam olarak? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Google Live Transcribe deneye bilirsin
sesli için bu okey.. ama bir pdf ya da görseli temize çekecek ya da yazıya dökecek bi şey var mı bildiğin?
online ocr siteleri var oraları kullanabilirsin
online ocr diye arat bulrusun
teşekkürler
rica ederim
Doxerty uygulamasi
a bunu hiç duymadım ne işe yarıyor tam olarak?