Tiktok'ta profil görüntülenmede karşı tarafa bildirim gider mi?

Ayçaozby

Dün tiktokta profil görüntülenince karşı tarafa bildirim gittiğini unutup eski bir arkadaşımın profiline girdim. Sonradan jeton düştü hemen ayarlardan görüntüleme yerini kapattım. Sanırım onun bir etkisi olmuyormuş daha sonrada kullanıcı adımı falan değiştirdim. Kullanıcı adımı değiştirdikten sonra karşı tarafa yine aynı kullanıcı adıyla mı bildirim gider? Bildirim gidip gitmedigini başka bir arkadaşımla denedim fakat ne onun bana bildirimi geldi ne de benim bildirimim gitti aynı şekil başka bir telefondanda denedim sonuç yine aynı oldu. Profilini görüntülediğim kişinin sanırım telefonu iphone acaba android böyle bir özelliği desteklemediği için mi denediğimde arkadaşıma bildirim gitmedi? Ayrıca o hesabıda devre dışı bıraktım sizce bildirim gitmiş midir?

Tiktok'ta profil görüntülenmede karşı tarafa bildirim gider mi?
8 Cevap