İnternet & Teknoloji Bir çok insandan daha sigma biot. Baba? Fatih49 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapay zeka bile doğru söze puan vermiş bazı KS adminler her paylasimimda isyan ediyor Bir çok insandan daha sigma biot. Baba? Cevapla Babalık Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı. bi bot iyidir 0 1 Yorumla Fatih49 +1 yıl Alfa dir
avcikaan Takip Et Master Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Agam düşmanına mı sövdün neymiş bu 0 4 Yorumla Fatih49 +1 yıl He knk ya yapay zeka bile hak vermiş 🤣 Yorumla avcikaan +1 yıl Yapay zekanın hoşuna gitmiştir belki temin bi soru gördüm yapay zeka müşteriye sövüyor Yorumla Fatih49 +1 yıl 🤗🤗🤗bu devirde yapay zekadanda kollican ağam 😃 Yorumla avcikaan +1 yıl Öyle valla haha Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Senin bu sitem niye ki yani o da çok ironik 0 1 Yorumla Fatih49 +1 yıl Sevmiyorum işte evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ben hep kendimi eşime sakladım eşim bana saklasın sonrası önemli yanlismiyim bu hayattan bu sadakatsizlik den insanlar yaptığı namussuzlugu görünce insan deli oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bi bot iyidir
Alfa dir
Agam düşmanına mı sövdün neymiş bu
He knk ya yapay zeka bile hak vermiş 🤣
Yapay zekanın hoşuna gitmiştir belki temin bi soru gördüm yapay zeka müşteriye sövüyor
🤗🤗🤗bu devirde yapay zekadanda kollican ağam 😃
Öyle valla haha
Senin bu sitem niye ki yani o da çok ironik
Sevmiyorum işte evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ben hep kendimi eşime sakladım eşim bana saklasın sonrası önemli yanlismiyim bu hayattan bu sadakatsizlik den insanlar yaptığı namussuzlugu görünce insan deli oluyor