Bana bir cümle söyleyin çizdireyim. Ancak ünlü ismi olmasın, nazlanıyor

Bana bir cümle söyleyin çizdireyim. Ancak ünlü ismi olmasın, nazlanıyor

Ağzı açık dev bir timsahın dişlerine salıncak kurmuş o salıncakta sallanan ninja kablumbağa ve diğer dişlerine de sarılmış koalalar görmek istiyorum çizdir bakalım.
Tam hayal ettiğim gibi olmamış ama çok tatlılar değil mi 😄
Daha da tatlıları vardı ama yazdığına en yakını atmak istedim. Mesela birinde ninja oturuyordu dişte, koala salıncakta sallanıyordu [:
Valla sana bir şey itiraf edeyim mi?
Bu nerden aklına geldi dersen
Sen çizdirdin ben yaşadım o hazzı.
İnanmazsın bilmem ama uyanıkken rüyalar görenlerdenim.
Şöyle özet geçeyim anlık gözümü uyumadan kapatınca 2 3 saniyede başlıyor rüyalar uyumadan ve hiç bir şey düşünmeden.
O an ne çıkar bilmiyorum ama bitmesi için gözümü açmam gerekiyor tıpkı uyuyanların uyanınca bittiği gibi.
En kötü tarafıysa kabusa denk gelirsem uyuyunca oluşan her şey eğer inat edip gözümü açmazsam hepsi oluyur terleme korku telaş, nefes daralması kalp sıkışması.
Zaten orada her ne görüyorsam gözümü açmam için sanki zoom yapar gibi bana yaklaşıyor. İster istemez o hissiyat kötü olunca açıyorum.
Diğer türlüyse anlattığım gibi çok tatlı asla oradan dönmek istemediğim rüyalara denk gelince yüzüm tebessüm ediyor sırıtıyorum bazen sesler eşlik ediyor o rüyalara
En güzeliyse her gördüğünü o an anlatıyor olmak.
Çok kıskandım
Hatta dur anlık kapatayım ne gördüğümü yazayım gerçi abuk subuk renkler şekiller oluşuyor sonuçta rüyalar alemi mantık aramak olmaz inşallah güzel bir rüyaya denk gelirm
Oha bu ne açtım gözümü anlatıyorum
Az bulutlu gök yüzü gördüm ama sanki gök değil de yere çizilmiş hani ressamlar yapar ya gerçekçi 3d resimler
Onun gibiydi
Kadın bacağı gördüm dizinin altına kadar eteği ayağında kahverengi topuklu ayakkabıyla
Bastı gök yüzüne bulutlar hareket etti sonrada açtım gözlerimi zaten bunu gördüm
Her defasında farklı şeyler oluyor nadir aynı rüya devam ediyor o yüzden kapatsam başka bir şey çıkacak
Ya çok güzel
Tekrar kapattım bu defa gördüğüm şeyse bir merdiven var trabzanı yok sağ taraftan duvar tarafında duvar kağıtları çizgili kağıt üzerindeki desenler
Sağa sola atılmış bilgisayar klavyesindeki / şu işaretlerden oluşuyordu.
Biraz daha izleyince rüyayı
Az ileride duvarda kocaman kabarma gibi ama tam öyle değil duvarda boşluk şeklinde eski tip tabancalar olur ya öyle onun tam şeklini almış şekil gördüm
Bunalrı çizme yeteneğim olsaydı rüyalarımdan sergi açmak isterdim
Yapay zekaya yapay zekayı çizmesini söyler misin
Bu süper fikir..
Teşekkürler. bakalım yapay zeka kendini nasıl tanımlayacak ya da aklına ne gelecek ilk
İlk önce benliğini algılamadığı için insan stickerlarıyla uğraşan insanları çizdi. Sonra detaylandırdım algılayabilmesi için. Böyle çok acayip bir şey çıktı.
https://hizliresim.com/tqjnfbe
@lokiningecesi Teşekkürler harika olmuş. yuvarlak şeyleri göz bebeklerine benzettim. kurtta insanın kendisi ama yapay zeka ile giderek makineleşiyor ve çıldırıyor sanki. ben biraz buna benzettim. etraf da ki şeyler de aslında durdurulamaz değişimi gösteriyor
Mantıklı bir çıkarım olmuş. Ben de şöyle algıladım. Burası yapay zekanın zihninin içi. Kurt olması gücünü temsil etse de ortalıkta uçuşan parçacıklar kaosun başlangıcını gösteriyor ve yapay zeka bunla baş etmekte zorlanıyor gibi. Kenardaki tuhaf şeyler de beyni simgeliyor bence. Yapay zekanın ne olursa olsun insanları anlamaya muhtaç olduğunun bir sembolü diye düşünüyorum
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim [:
dans eden köstebek çizdir
https://hizliresim.com/ticll58
Arkaya da seni temsilen birini koydum
:}
Rica ederim 💚
Cevap
21Cevap
Yapay zeka'ya benim için şunu söyle lütfen: "Bana mutluluğun resmini çizebilir misin?"
Peki bu görselde, sevinçle kırlarda koşan kızdan ürken kelebekler, ezilen otlar ve diğer görünmeyen böcekler de mutlu muymuş?
İnsan merkezcil düşünüyor. Bir insanın düşüncesini taklit etmeye çalıştığını fark ettim. Örneğin tanrı çiz deyince ak sakallı bir ihtiyar oluşturuyor.
Özgür bir düşünce yapısı olduğunu düşünmüyorum. İnsan tabanlı bir düşünme algoritması vat
Sonuçta insan tarafından programlandı...
Bakalım neler neler göreceğiz daha.
Tüm işbirliğin ve sabrın için teşekkür ederim Loki. 😇🤗🌹
Rica ederim🤝
Aya çıkmis bir elinde Türk kahvesi oturduğu iskemleden dünyayı ibretle izleyen Atatürk çiz bakalım.
Ünlülerin görüntüleri yasaklı
Rica ederim
Ay çiçeği tarlasının ortasında beyaz elbiseli arkası dönük uzun saçlı kız..
Rica ederim
Uzaylı kediler gerçek kimlikleriyle ortaya çıkıp dünyayı ele geçirsin
Mutluluk dedigimizde nasil cizecek merak ediyorum
Tesekkur ederim, emeginize saglik, zamaniniza bereket
Tahmin ettigim gibi duygunun olmadigi cok belli oluyor.
Rica ederim [:
Yapay zekaya söyle bakalım yapay zeka resmi çizsin
Çok iyi fikir..
Korktucu ve havalı https://hizliresim.com/tqjnfbe
Recep Tayyip Erdoğansız bir Türkiye çizdirebilir misin?
Yapay zeka bile herşeyin farkında sırada +55 teyzeler ve dayılar var
Ahahah iyimiş. Kova burcu kadını nasıldır? Sorar misin cok merak ediyom.
Aaa bu bennn
Bayildim tesekkurler
Rica ederim
İki kız arkadaşın tensel çekimi olmasına ve bir şeyler yasamalarına rağmen birinin erkek sevgili yapmasını çizdirebilir misin?
Fotoğrafı gördüğüm an gözlerim dolmaya başladı. Kalbim kırıldı ama kabullenmek zorunda olduğumu da fark ettim. Teşekkür ederim, emeğine saglik.
Rica ederim :')
Yaşadıklarımı 9 senedir ne kendisine anlatabildim ne başkasına. İçimde çırpınıp durdum senelerce. Artık kalbim bu ağrılıgi kaldıramıyor
Tek yaşayan ben olmadığımı ilk kez bu platformdan öğrendim
Nasıl atlattın
Umarım bundan sonra uzulmez ve istediğin gibi bir hayat yaşarsın
Umarım 🙏🌺
Ben teşekkür ederim kalp kırıklığıma ortak olduğun için
❤️ sen de daralırsan eğer ben de buradayım
❤️
Loki, Thor ve Odin.. İskandinav mitolojisinden bir aile portresi olabilir mi? :-)
Evet ben de kendisi üretmesini istedim ama marveldan araklıyor cwmcns
Karanlık, tekinsiz bir sokakta. Giyimi biraz Lokiye benzeyen ama simsiyah yüzü gizli bir kişi çıkıyor. Elinde de asa
Rica ederim
Ben yaptırmak istiyordum ama sen yaptırmak bakim nasıl bir şey çıkacak (Zincirlenmiş dört kollu Atlas Titan)
Waaww tahmin ettiğimden iyi zeus göndermesi bile var
Dünya da kıyamet koparken uzaydan dünyayı izleyen insanlar istiyorum :D Hangi yapay zekayı kullanıyorsun
Chatgbt 4
Bedava, olay storea Bing yaz indir
Agartha 'nın kralı ile Shamballa' nın kraliçesini oyuk dünyanın kapısında öpüşürlerken çizsin.
Mükemmel... Telefonuma kaydettim
Dönüp dolaşıp sürekli zihniyle kavga halinde olan bir kadın çizdirebilir misin?
Ay lütfen adımla uyumlu değişik bir kadın çizsene
Ya süpersin 💕
Rakı masası çizsin :D
Dinozor da ekledim https://hizliresim.com/hlz7ynt
Teşekkürler o da benim ahahah :D
Yas tutan birini çizsin
Hayalet öpücük olsun kullanıcı adım djfk
Dünyanın en güzel kadınını çizdir bakayım.
https://hizliresim.com/5lyrrs6
Birini elemeye kıyamadım
Bir gün..
Özlemle sarılan iki sevgili
Çizdiriyorum zaten. Sen ne kullanıyorsun
Chatgbt 4
Profil fotoğrafıma uygun bir şeyler olsun..
Ankara’nın denizini çizsin… Anıtkabir önünde
Sokak hayvanlarına yardım edin!
Insan okuyan kitap
🙃🙃🙃🙃🙇♀️🙇♀️👍👍💯
bu sana son bakışım
Masmavi bir huzurlu yaz akşamı
Allah razı olsun yoda hanım
Olur, mesela eda yazsan ne çizer acaba
Wmxnmwncnc
Kadınlar peşimde kuyruk 😀
Yapay zeka seni nereden tanısın🤦
Nerden aklıma geldi diye sorma bende bilmiyorum😀😀😀