Güncellemeler
+1 yıl
Bir de böyle eli ayağı kelepçeli fazla dekolteli kızları takip etmiş. Bazılarını beğenmiş hatta
Flörtün daha önce bakınca yoktu ama şimdi bakıyorum takip ettiklerine çok değişik kızları takip ediyor, hatta bir tanesini üstünde hiçbir şey yok öyle kızları takip etmeye başlamış. Neden? Görünce şok oldum çok ağladım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum söylemedim ona bir şey tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
E ne yapacaktı başka senle ilişkiye girmesin eskorta gitmesin f*ck si olmasın kessin mi bu oğlan önündeki pipisini
Yapman gereken cok basit iletisimi kesmek her bohu yer bu cocuk fırsatı olsa
Hiç öyle gözükmüyor dışarıdan ve daha önce bakmıştım yoktu yeni yeni ekliyor.
Demek ki sapık yani dısardan nasıl gozuktugu onemli degil oyle erkeklerden uzak dur boynuzların taşar yoksa
Ağlamana gerek yok diyen sapık erkeklerin sevgilileri mankenleri cıplak erkekleri takip etse nolur acaba 😂😂
Buradaki erkekler sapık onlara aldırma sakın sen
Onlara bu durum çok normal geliyor ama değil işte ben görünce şok oldum, insan utanır ya
Normal değil bu durum kendileri sapık olduğu için öyle diyoe
Kendine göre birini bul daha çok üzülürsün yoksa adam bariz abazayık diyor çekinmiyorda insan saklar 😂
Adam böyle fantezileri seviyor demekki
Olurda yasayabilirim diye takip ediyor.
Ben hic garip bulmuyom, bu ülkede hatta dünyada erkekleri taniyan bunlari normal bulur.
Böyle seyleri erkeklerle yasamak isteyen kadin dolu.
Niye ağlıyorsun Annecimmm sal gitsinn aradığını bulur belkiii.
Öyle tipleri etrafima almıyorum. Erkek dediğin ailesini arkadaşlarını manitasini takip edecek sadece
Takip etmesi normal değil de flört niye bu kadar sahipleniliyor anlamış değilim.
Maalesef zorunluluk olunca ona düşmüş demekki
Ağlamana gerek yok ki, yani takip ediyor diye izliyor diye seni sevmiyor anlamına gelmiyor ki.
Sende soyun, seni de takip etsin yavrum
sjsjsj:D :D :D
Gerci bizim milletin Erkekleri evinde vede esiyle bunlari yasamayip, disarda bu fantezileri yasar.
„Duvara karsi“ filminde bir sahnede
Tvdeni kariyi becermekden bahsederken
Almanyadan gelen damat söyle der:
„Esinizi neden mkmiyorsunuz“
Siz erkeksiniz cevap verin niye böylesiniz
@Geiltoy biliyorum o sahneyi, doğru tespit. Bizim memlekette vuruşkan karılar şeytan görüldüğü için, karısından şehvet beklemez erkekler, dışarıdaki karılara ağızların suları akar. Çok acayip bir toplum, kafayı yersin.
Benim de aklıma tanıdığım evli biri geldi adam dışarı çıkınca karısının yanında diğer kadınlar için portakal kavun karpuz görürüz diyordu, şakayla karışık tabi ama aşırı saygısızca. İnsan bunları göre göre ilişkiden soğuyor.
Bizim millet, bipolar toplum 😃
Evdekine itina ile yaklasilir
Disardaki fantezi box, vur vurabildigin tel
Bir şey yapman gerekmez
Değişik fantezileri var
Olabilir her şeye saygı duyarım ama neden takip ediyor biriin görmeside mi onu korkutmuyor
Saygısızlık neden olsun
Size neden bu kadar normal geliyor
Ben profesyonel fotografa 30 sene verdim. Okula gitmez yaşlarda iken başladı babamın yanına model cekimleri. TR güzelleri görerek büyüdüm. Lise ve sonrasında ben çektim. Model çekimi nasıl yapılır kitapları ile büyüdüm. Benim için normal
Ama onun olayı çok farklıdır
Rahatsız oluyorsan ayrıl
Yol yakınken ayrıl knk
Özenle mi seçiyorsunuz bu tipleri kanka
Engelle iletişimi kes
Tutulacak hiçbir yanı yok
Yol ver gitsin, engelle.
Bu arada ünlü kişiler olsa hadi neyse, yoldan geçen eskort tipleri takip ediyorsa direkt engel.
Eskorta benziyor gibiler sanki normal kız olsa bu kadar çok üzülmem zaten
Ayrıl knk
Çok haklısın yani ağlanmaz mı hiç.
çıplak nere az doklteyi çıklamı diyorsunuz
Valla çıplaktı bir tanesi hiçbir şey yoktu üstünde.
normal değildir hastadır öyleyse
ilgi çekmek için yapmışlar
İlgi çekmek için anlamdım
reklam yapıp para kazanıyorlar
O niye takip ediyor, ilk aklıma gelen şey sapık olduğu oldu.
oda izliyor haz alıyor demekki
Nesi normal ya
Hiç normal değil
Of abazalar yaa
Birak etsin boş ver
Nasıl ama kötü bir şey değil mi bu
Öyle ama o kişiden sana fayda gelmez
tüm erkekler aynı