Kız-erkek karışık ama çoğunlukla kız takip ediyo sizce salsam mı bunuu

Kız-erkek karışık ama çoğunlukla kız takip ediyo sizce salsam mı bunuu

Ben bu tarz şeyleri pek doğru bulmuyorum, bence sosyal medya hesapları kişiye özel şeylerdir. Bu yüzden yakın çevrem ve olmasını istediğim insanları tutarım bu çerçevenin için de. Fakat günümüz de çok fazla takipçin olması veya çok fazla insanı takip etmen kişiyi daha popüler hissettirdiği için bu tarz şeylere özenenler bir hayli çok. Çünkü bir insan 2.648 kişiyi tanıyamaz bence mümkün değil :)
Cevap
2Cevap
benimde bi flortum vardi ayni boyleydi sonra ben bunu engellemistim neyse baska bi kizla sevgili oldu sadece kizi ve gymcileri takip etmeye baslamisti 😄 vay dedim meger az biraz adamlik varmis sonra kizla ayrildi bana tekrar yazdi ve yine kizlari takip etmeye basladi
ay yanlis yazmisim cok onemli duzeltmem lazim ben onu engellemedim tartistik o beni engelledi ergen birey zina yaratiği
v*eledu zina yaratiği** muthis sözümü degistirme lutfen KS
lsjdşsmsşsk of ben ne yasiyom neyse askiö kisaca yol yakinken uzaklaş bu cocuktan
Flortum dıye bir saçmalık kımseyle olmadığım için boyle sorunumda olmuyor bır kişiyle konuşursun ondada boyle saçma sapan sorunlar olmaz çünkü karşı cins takıp edılmez sadık olunur oyuncak değilki bu işler sonunda ağlıyorsunuz hep bırı olsun hep olsun adam gıbı olsun
Yok aşkım arkadaşım onlar benim.
Bu normal bir şey artık herkes sosyal medyada daha çok takipçim olsun yapmadıkları şey yok ve erkeklerin kız takip etmesi kadar klasik Bir şey olamaz
Bilmiyorum ama babamın takipçileri bunun gibi bir şey
kanka az kişiyi takip ediyor ya bırak daha fazla kızı takip etsin sende seviyor diye düşün dur
en azindan ciddi iliskisi olmadigindan emin olursun iste
Pek de normal gelmedi durum..
Şaşırmadım
Fazla
tek senın flortun deıl ulkecek flortumuz masallah
Normal felan değil
Aşırı fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?