İnternet & Teknoloji Rehberimdekiler anlamadan telegraf hesabı açma şansım yokmu? Feride16 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Twitter dan sıkıldım artık Güncellemeler+1 yıl Telegram olucak ne yazmışım yaa Rehberimdekiler anlamadan telegraf hesabı açma şansım yokmu? Cevapla Rehber Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Canım herkes açıyor niye tskıldın ki sen 😄 her açan prno izleyecek diye bişey yok ki orada amaç sadece o değil. VPN ile netten izlesene 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. Açabilirsin. Rehber onayı verme kurduktan sonra 0 8 Yorumla Feride16 +1 yıl Kurarken anlıyorlar işte bildirim düşüyor demek ki Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Daha önceden kurdun mu yoksa ilk mi olacak? Yorumla Feride16 +1 yıl Anlaşılmıyor mu kurdum işte abim anladı Yorumla Slalombebeğim +1 yıl İlk kurduğunda muhtemelen rehber onayı verdin. O yüzden görmüştür. Rehber onayı olmazsa bilemez kullandığını Yorumla Feride16 +1 yıl İndirir indirmes mesaj attı telegram la ne işin vat diye Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Kurulum yapmadan mı? Yorumla Feride16 +1 yıl Yapıp kaldırdım hemen Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Tuhaf. Telefonunda takip uygulaması vs olabilir belki abinin kurduğu. Ayrıca yaşın doğruysa bu yaşta abinin sana karışması da ayrı tuhaf Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayarlarda öyle bir seçenek olması lazımdı. Kisileri senkronize et ya da etme gibisinden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanırım p*rno için soruyorsun ama telegram çok sıkıntılı bu yönden onun yerine googleden izlemen daha risksiz telegram sıkıntı 0 6 Yorumla Feride16 +1 yıl Alakasız bir sürü site açılıyor hem çoğu yasaklı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır benim kullandığım da hepsi açılıyor ve binlerce var Yorumla Feride16 +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek atıyorum şimdi kabül et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ile başlıyor nick Yorumla
Badboy21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben sana link ariyimm ya da Instagram ver ordan sallayayim her turlu 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Rehberler alakasız galıba orası 1 3 Yorumla Feride16 +1 yıl Açtım bi kez abim kızdı ne işin var telegram la dedi Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Abinin ne isi varmis Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Rehber onayı verme arkadas yazmıs zaten, muhtemelen abın sansursuz sıtelerde gezmek ıcın kullanıyo chat ıcın o yuzden tepkı gostermıstır Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bildirim. gönderme dersin olur biter 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Twitterla telegramın ne alakası var? 0 2 Yorumla Feride16 +1 yıl Prno orada var çünkü reklamsız Yorumla Culdesac +1 yıl Vay prnocu feride vay. Xvideos'a gir izle işte. Amatörcü müsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Canım herkes açıyor niye tskıldın ki sen 😄 her açan prno izleyecek diye bişey yok ki orada amaç sadece o değil. VPN ile netten izlesene
Açabilirsin. Rehber onayı verme kurduktan sonra
Kurarken anlıyorlar işte bildirim düşüyor demek ki
Daha önceden kurdun mu yoksa ilk mi olacak?
Anlaşılmıyor mu kurdum işte abim anladı
İlk kurduğunda muhtemelen rehber onayı verdin. O yüzden görmüştür. Rehber onayı olmazsa bilemez kullandığını
İndirir indirmes mesaj attı telegram la ne işin vat diye
Kurulum yapmadan mı?
Yapıp kaldırdım hemen
Tuhaf. Telefonunda takip uygulaması vs olabilir belki abinin kurduğu. Ayrıca yaşın doğruysa bu yaşta abinin sana karışması da ayrı tuhaf
Ayarlarda öyle bir seçenek olması lazımdı. Kisileri senkronize et ya da etme gibisinden
Sanırım p*rno için soruyorsun ama telegram çok sıkıntılı bu yönden onun yerine googleden izlemen daha risksiz telegram sıkıntı
Alakasız bir sürü site açılıyor hem çoğu yasaklı zaten
Hayır benim kullandığım da hepsi açılıyor ve binlerce var
Gizlisin
İstek atıyorum şimdi kabül et
Attm
O ile başlıyor nick
Kişileri devre dışı bırakacaksın izin vermeyeceksin sorun olmaz
Ben sana link ariyimm ya da Instagram ver ordan sallayayim her turlu
Rehberler alakasız galıba orası
Açtım bi kez abim kızdı ne işin var telegram la dedi
Abinin ne isi varmis
Rehber onayı verme arkadas yazmıs zaten, muhtemelen abın sansursuz sıtelerde gezmek ıcın kullanıyo chat ıcın o yuzden tepkı gostermıstır
malum gruplar için mi?
bildirim. gönderme dersin olur biter
Telegraf mı kaldı?
Twitterla telegramın ne alakası var?
Prno orada var çünkü reklamsız
Vay prnocu feride vay. Xvideos'a gir izle işte. Amatörcü müsün
Olur açabilirsin
Var bende anlayan yok
Haber videosu için indirdim dersin
Ne yaptın