İnternet & Teknoloji Tlf õmru nekadar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2017 de almistim hala iyi sizinki ne alemde yani kac sene dayandi kullandigin tel? Güncellemeler+1 yıl 🤔🤔🤔 Tlf õmru nekadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 587 cevap paylaştı. Telefonuna göre değişir ama şöyle bişey var belli bir süre sonra Cat diye her an gidebilir anakart 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Samsung bu Yorumla Emrhttr +1 yıl Anakartlarin belli bir süresi vardır bir gün kapanır hiç acamazsin telefonu bence yedek al uzun süre olmus Yorumla Soran +1 yıl Yedek ne anlamadim napim yani Yorumla Soran +1 yıl Burasinin gitmesini istemiyo. m kizlar soruyorun mesela Yorumla Emrhttr +1 yıl Yani önemli şeylerin telefondaki bir yedeğini al her ihtimale karşı Yorumla Soran +1 yıl Buranin KS sifresini filan bilmiom unuttum giderse bu gider Yorumla Soran +1 yıl Face yok istagram yok Yorumla Soran +1 yıl Bos yani tel Yorumla Emrhttr +1 yıl Rehber fotoğraf falan Yorumla Soran +1 yıl Bi telim daha var ona aktarabilirmiyim ksyi acaba sifre yok ama Yorumla Soran +1 yıl Fotograflarim var evet yaaa Yorumla Soran +1 yıl Napsamki Yorumla Soran +1 yıl 🤔🤷🏻♀️ Yorumla Emrhttr +1 yıl At bilgisayar dan flash bellege Yorumla Soran +1 yıl Yokki bilgisayar Yorumla Emrhttr +1 yıl Ozaman telefona takılan flashlar var ondan alıp at Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Emrhttr +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Anakart saglam donma calismama isi filan yok 20 yil gidiyomus dogrumuki Yorumla Soran +1 yıl Yansa bile bilgiler silinmiyomus Yorumla Emrhttr +1 yıl Ben ona pek inanmıyorum sen bilirsin ama telefonu boşaltmış olursun rahatlar hizlanir Yorumla Soran +1 yıl Sordum gogula Yorumla Soran +1 yıl Zaten bisey yokki bombos oyun bike yok resim. az face yok istagram yok bi burasi var Yorumla Emrhttr +1 yıl İnaniosan devam et :) demişti dersin Yorumla Soran +1 yıl Tel bos yormuyorum teli bide kucuk seviyom bu teli buyuk telefonlari sevemedim Yorumla Emrhttr +1 yıl Ozaman küçük tel al Samsung s22 bayağı hoş ve ufak Yorumla Soran +1 yıl Diger tele aktarma yaparim Yorumla Soran +1 yıl Annemin oda eski teli Yorumla Emrhttr +1 yıl Canın nasıl isterse Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim sagol Yorumla Emrhttr +1 yıl Rica ederim Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 576 cevap paylaştı. Masallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Masallah diyelim iyi gidio Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Telefonuna göre değişir ama şöyle bişey var belli bir süre sonra Cat diye her an gidebilir anakart
Samsung bu
Anakartlarin belli bir süresi vardır bir gün kapanır hiç acamazsin telefonu bence yedek al uzun süre olmus
Yedek ne anlamadim napim yani
Burasinin gitmesini istemiyo. m kizlar soruyorun mesela
Yani önemli şeylerin telefondaki bir yedeğini al her ihtimale karşı
Buranin KS sifresini filan bilmiom unuttum giderse bu gider
Face yok istagram yok
Bos yani tel
Rehber fotoğraf falan
Bi telim daha var ona aktarabilirmiyim ksyi acaba sifre yok ama
Fotograflarim var evet yaaa
Napsamki
🤔🤷🏻♀️
At bilgisayar dan flash bellege
Yokki bilgisayar
Ozaman telefona takılan flashlar var ondan alıp at
Olabilir
Aynen
Anakart saglam donma calismama isi filan yok 20 yil gidiyomus dogrumuki
Yansa bile bilgiler silinmiyomus
Ben ona pek inanmıyorum sen bilirsin ama telefonu boşaltmış olursun rahatlar hizlanir
Sordum gogula
Zaten bisey yokki bombos oyun bike yok resim. az face yok istagram yok bi burasi var
İnaniosan devam et :) demişti dersin
Tel bos yormuyorum teli bide kucuk seviyom bu teli buyuk telefonlari sevemedim
Ozaman küçük tel al Samsung s22 bayağı hoş ve ufak
Diger tele aktarma yaparim
Annemin oda eski teli
Canın nasıl isterse
Tesekkur ederim sagol
Rica ederim
4 yıl kadar bişey ya
2 yıl android 5 yıl apple
Masallah
Masallah diyelim iyi gidio