İnternet & Teknoloji VPN açıkken Whatsapp'tan herhangi birinin attığı mesaj bana ulaşır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merak ettim Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar anında ulaşır mı yoksa 1-2 dakika gibi bir gecikmeyle mi? VPN açıkken Whatsapp'tan herhangi birinin attığı mesaj bana ulaşır mı? Cevapla VPN Soruları WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ulaşır internetin açık oluyor sonuçta 0 0 Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl ulaşır ama yavaş geckmlei gel git olabirl de wpn aciklen baska uygulama. yerlere girmesne iyi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 2 3 dakika gibi mi Yorumla hakanseverrr +1 yıl evet olur tabi Yorumla Soran +1 yıl Üzücü Yorumla hakanseverrr +1 yıl niye ne oldu gzlsin de her şeyi sormaoyirim Yorumla
Lossseer Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Geldi mi vpnli video saatleri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok be manitaya mesaj geç gitti o yüzden flrmdmkdms Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Ulaşır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki geç mi ulaşır bir kaç dakika? Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ulaşır internetin açık oluyor sonuçta
ulaşır ama yavaş geckmlei gel git olabirl de wpn aciklen baska uygulama. yerlere girmesne iyi
2 3 dakika gibi mi
evet olur tabi
Üzücü
niye ne oldu gzlsin de her şeyi sormaoyirim
Geldi mi vpnli video saatleri
Yok be manitaya mesaj geç gitti o yüzden flrmdmkdms
Ulaşır
Peki geç mi ulaşır bir kaç dakika?
Evet
Ulaşır
Ulaşır
ulaşır