Arkadaslar merhaba, ben universite ogrencisiyim. 9500- telefonlara vergi muafiyeti var bildiginiz gibi. Ben de birtane alacam fakat bende iPhone 13 oldugundan alacagim telefonu anneme verecem.
Bu alacagim telefonu anneme nasil verebilirim, alan varsa beni biri aydinlatabilir mi
Bu alacagim telefonu anneme nasil verebilirim, alan varsa beni biri aydinlatabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşte tam da bu yüzden hat sahibi yani senin hattınla çalışır sadece, o da resmiyette senin üzerine kayıtlı hat olursa
kendi ustume yeni hat alsam?
Olur da 700 lira yeni hat ayrıca vergisiz telefon yeni alan biri olarak hiç gerek yok zararı çok, tamamen kazık pişman oldum ama nafile
peki neden?
zaten ben kullanmicam da note 12 dusunuyordum anneme, aldiysan tavsiyelerini yazabilirmisin, + lari -leri
Hepsiburada da 7500 olan telefonun satış fiyatı telefon bayiide 8900 ve tabii ki peşin verecek param olmadığı için taksit yapınca vade farkıyla 11.400 oldu, devlet ise 8900 insan yüzde 44 ünü yani yaklaşık 3600 falan tl ödeyecek bana ve ödemesi iki ayı buluyor. Ben 7500 lük telefonu total'de 11.400-3600=7800 e almış oldum üstelik sadece tek hat taka biliyorum satsam satılmaz telefon da redmi boktan bir telefon. Tekrar düşün derim
simdi ben nakit almayi dusunuyorum, sonra dedigim gibi anneme alacagim icin cok kafaya takmiyorum performansi
ama 2ay muhabbeti bi killandirdi beni
Kendi üzerine hat alırsan kullanabilir, +700 hat parası ben zarar ettim valla sen bilirsin
hmm anladim hocam oyle diyorsan :(
Alacağın telefona kendi hattını takman lazım senin üzerine kayıtlı bir hatla kullanabilir annen
ama soyle bisey var, benim internet destegi bu telefon numarama geliyor 10gb
bir şey olmaz o bence çünkü sadece kendi üzerine kayıtlı hat yazmışlardı şartlarda o yüzden yeni bir hat alırsın adına kayıtlı sonrada takar kullanırsın. Ama sen yinede bir araştır
ozaman aldigimda o hattin uzerine kayit acacam oyle mi
fatura olarak yani