İnternet & Teknoloji Telefonunuzun ekranı düz mü, kavisli mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim Kavisli ekrana sahip kullanım rahatlığı olarak düz derim ben ama görüntü olarak kesinlikle kavisli ekrana sahip akıllı telefonlar daha güzel görünüyor Düz ekrana sahip telefonumun ekranı Kavisli ekrana sahip telefonumun ekranı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonunuzun ekranı düz mü, kavisli mi? Cevapla Telefon Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ikiside samsungun cihazı olması dışında bir sorun yok benim ki düz ekran iphone 11 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düz bir ekrana sahibim 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düz çentikli ekran 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Diğeri de kavisli tabi 😉 Düz S10 seninki de S10E ler Düz ekran di Yorumla Semih6934 +1 yıl Aynen 😃 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gtü başı ayrı oynuyor benimkinin 0 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Nasıl la 😅 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl şu an düz böyle kavisli değil kanka, yan bakınca kavisli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ikiside samsungun cihazı olması dışında bir sorun yok benim ki düz ekran iphone 11
Düz bir ekrana sahibim
Düz çentikli ekran
Diğeri de kavisli tabi 😉 Düz S10 seninki de S10E ler Düz ekran di
Aynen 😃
Gtü başı ayrı oynuyor benimkinin
Nasıl la 😅
şu an düz böyle kavisli değil kanka, yan bakınca kavisli
Düz ekran
kavisli
Düz...