İnternet & Teknoloji Hangi fotoğraf daha iyi? isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hangi resim daha iyi ki bilemedim Birinci İkinci Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi fotoğraf daha iyi? Cevapla Resim Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hoş geldin :) Birinci olan 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kararsız kaldım. İkisi de güzel ama illaki cevapsa 2 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl İkinci fotoğrafta daha samimi ve sıcak görünüyorsun 0 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl ikinci daha güzel 1 1 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2. Güzel yaşından büyük duruyorsun azcik 1 6 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Kaç duruyorum merak ettim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim 26 27 falan belki fotoğraf ile alakalıdır yakın çekim gibi ya Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl 27 mi? 😳🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profiline baktım da diğerleri gayet normal bu fotoğraf ile alakalı büyük ihtimalle Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Umarım öyledir içim burkuldu şu an 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır öyle mavi bluz ile bir foton var orada hatta küçük bile duruyorsun bu fotolar çekim ile alakalı net anladım şu an 😅 Yorumla
NULUKA Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Samimi mesafeli bir yanıt vermek gerekirsi 2 çünkü sanki kırmızı daha bir canlı güzel gösteriyor seni 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl İkinci 1 1 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Birinci daha güzel 1 4 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Bana da öyle geliyor Yorumla kuralsız373 +1 yıl İkincisinde de gayet güzel çıkmışsın ama birinci resimde daha güzelsin Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla kuralsız373 +1 yıl Ne demek rica ederim 😊🌹 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkinci 1 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla helene1 +1 yıl 😘 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 882 cevap paylaştı. İkincisi daha iyi. 1 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla djfurkan13 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Birinci fotoğraf ama eminim daha güzeli vardır 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı. Alttakinde gözler falan daha canlı o iyi 0 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl İkisinde de çok tatlısın ama 1 diyorum ben 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. İkisi de iyi ama alttaki bir tık daha iyi 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. ikiside güzel 0 0 Yorumla
Farukensarbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl İkincide sanki gözlerin daha güzel görünüyor 0 1 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Birinci bence 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 835 cevap paylaştı. 2 daha güzel 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Belki birinci. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. ikinci olan 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ikinci 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hoş geldin :) Birinci olan
Kararsız kaldım. İkisi de güzel ama illaki cevapsa 2
İkinci fotoğrafta daha samimi ve sıcak görünüyorsun
ikinci daha güzel
Teşekkürler
2. Güzel yaşından büyük duruyorsun azcik
Kaç duruyorum merak ettim 😅
Bilemedim 26 27 falan belki fotoğraf ile alakalıdır yakın çekim gibi ya
27 mi? 😳🙄
Profiline baktım da diğerleri gayet normal bu fotoğraf ile alakalı büyük ihtimalle
Umarım öyledir içim burkuldu şu an 🤣
Hayır öyle mavi bluz ile bir foton var orada hatta küçük bile duruyorsun bu fotolar çekim ile alakalı net anladım şu an 😅
Samimi mesafeli bir yanıt vermek gerekirsi 2 çünkü sanki kırmızı daha bir canlı güzel gösteriyor seni
İkinci
Teşekkür ederim
Birinci daha güzel
Bana da öyle geliyor
İkincisinde de gayet güzel çıkmışsın ama birinci resimde daha güzelsin
Teşekkür ederim ☺️
Ne demek rica ederim 😊🌹
İkinci
Teşekkür ederim ☺️
😘
İkincisi daha iyi.
Teşekkürlerr