İnternet & Teknoloji Kullanmayı en sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz emojiler? ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bunları seviyorum 😌🙄🐣😂Nefret ettiklerim; 💅😒😏😈😎 özellikle bunu ;) hiç sevmem ya, sizin? Kullanmayı en sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz emojiler? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. En sevdiğim emoji sonsuzluk işareti 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hiçbirini sevmem 🫨 1 12 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Aaa yeni ios emojisi kaak Yorumla Oluştur +1 yıl İos ios olalı böyle emoji görmedi🥳 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl 🫨🫨 AA bende de varmış Yorumla Oluştur +1 yıl Uff çok iyii🫠 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Başım göğe ersin🧞 Yorumla Oluştur +1 yıl 🤸🏼♀️ Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl 🧘🏻 Yorumla Oluştur +1 yıl 🔩 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl 🦥 🦦 bunlar da çok tontiş skaks Yorumla Oluştur +1 yıl Androd ve iosta farklı görünüyor bunlar, benim gördüğüm tontişler evet sjdj Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Şu an çok çirkin oldular KS de 😒 Yorumla Oluştur +1 yıl KS yine bildiğimiz gibi, en güzel şeylerin katilleri!!! Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 🙂😉 Nefret ediyorum😂🐣🌼 Bunları da seviyorum 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl 🙂 bu sanki lafı soktum da zevkten dört köşeyim emojisi Vibe veriyor Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 😉😂🤣😆😅🤔😫😭 bunlardan nefret ederim özellikle senin gibi 😉 bundan bunu atani direk engellerim 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Yavrum ne seviyosun jajs Yorumla Meryliar +1 yıl Var daha geriye ya sgsiwhwiw Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl şunları sevmem, 😀😁😃😄😅😉🙂☺️😏😪😒🤑🤪🤯🤠🤡🥸🤥🫨🤫 1 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 👌🖕🤰 bu üçü anlamı çok büyük çünkü fjfjdj 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Terbiyesiz ahaha😒 Yorumla MasumBirCocugum +1 yıl Ne alakaaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En sevdiğim emoji sonsuzluk işareti
Hiçbirini sevmem 🫨
Aaa yeni ios emojisi kaak
İos ios olalı böyle emoji görmedi🥳
🫨🫨 AA bende de varmış
Uff çok iyii🫠
Başım göğe ersin🧞
🤸🏼♀️
🧘🏻
🔩
🦥 🦦 bunlar da çok tontiş skaks
Androd ve iosta farklı görünüyor bunlar, benim gördüğüm tontişler evet sjdj
Şu an çok çirkin oldular KS de 😒
KS yine bildiğimiz gibi, en güzel şeylerin katilleri!!!
🙂😉 Nefret ediyorum
😂🐣🌼 Bunları da seviyorum
🙂 bu sanki lafı soktum da zevkten dört köşeyim emojisi Vibe veriyor
😂 😂 😂 😂
😉😂🤣😆😅🤔😫😭 bunlardan nefret ederim özellikle senin gibi 😉 bundan bunu atani direk engellerim
Yavrum ne seviyosun jajs
Var daha geriye ya sgsiwhwiw
şunları sevmem, 😀😁😃😄😅😉🙂☺️😏😪😒🤑🤪🤯🤠🤡🥸🤥🫨🤫
👌🖕🤰 bu üçü anlamı çok büyük çünkü fjfjdj
Terbiyesiz ahaha😒
Ne alakaaaa
🤑🤑🤪😝Nefret ediyorum