Merhaba, bir sürü tarayıcı denedim. Ancak aşağıya görselini eklediğim reklamı engellemeyi başaramıyorum. Opera, Yandex, Samsung vb bir sürü tarayıcı denedim ama maalesef olmadı. Önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Dediğiniz gibi indirdim tarayıcı hızlandı, diğer reklamlar engelleniyor ancak görselini bıraktığım şey kalıyor öyle. Normalde orada da reklam vardı görseli çekerken Opera reklam engelleyici kullanıyordum. Sadece üzerindeki reklamı yok ediyor gözüktüğü üzere yine pop-up tarzı bir şey kalıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Reklam engelleyicideki kaleme tıkla bu reklamın üstüne getir
Opera ile uygun olan reklam engelleme uygulaması bulamadım maalesef Opera'nın reklam engelleyicisinde de böyle bir özellik yok.
Onu sen özel indereceksin. Tarayıcı engellemez.
Opera ile uygun olan reklam engelleyici maalesef bulamadım. Diğer tarayıcılar için de reklam engelleyiciler kullandım ancak engellemiyor hiçbirisi.
APK indireceksin.
Önerebileceğiniz bir apk dosyası var mı?
AdGuard kullanınca telefona reklam vermiyor.
Pop-up veya reklam tablosu çıkmıyor. Hani video izlerken reklam gelir ya, onu da engelliyor.
Yalnız VPN açınca otomatik kapanıyor. Sıkıntı bu.
Adguard indirdim ancak o da problemimi çözemedi. Bir sürü reklamı yok eden uygulamalar bu şeyi yok edemiyor çok saçma.
Premium indireceksin.
Yani paralı.
Dediğiniz gibi indirdim tarayıcı hızlandı, diğer reklamlar engelleniyor ancak görselini bıraktığım şey kalıyor öyle. Normalde orada da reklam vardı görseli çekerken Opera reklam engelleyici kullanıyordum. Sadece üzerindeki reklamı yok ediyor gözüktüğü üzere yine pop-up tarzı bir şey kalıyor.
O zaman bilmiyorum...
Reklam nerede?
Normalde üzerinde reklam var ancak reklam engelleyici üzerindeki reklamı kaldırıyor.
Reklam yok