İnternet & Teknoloji İnstagram da silinen mesaj nasıl geri alınıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Davet gönderildi diyor o mesajı nasıl geri alıcam Güncellemeler+1 yıl Soruyu yanlış yazmışımmm gönderilen mesaj nasıl geri alınıyor dicektim İnstagram da silinen mesaj nasıl geri alınıyor? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Kabul edince alırsın 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Yani alamam hiç Yorumla Jeezyy +1 yıl Alamazsın aman boş ver giden gitsin çekinme Yorumla Soran +1 yıl Ben engelledim üstüne hesabımı kapattım şimdi açtım küfür etmiştim beni şikayet eder diye korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl Baya hakaret ettim açıkçası Yorumla Jeezyy +1 yıl Olay ne tam olarak Yorumla Soran +1 yıl Birkaç kişi teröristleri desteklediği yorumlar yapmış Bi sayfada hepsine baya saydırdım iyi yaptım ama hukuk tarafı var 😄 Yorumla Jeezyy +1 yıl Ya olmaz bişey biz kimlere saydırmadıkk😅 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz umarım asıl bunları tutuklamaları gerekir ama türkiyede adalet yok maalesef Yorumla Jeezyy +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl O zaman mesajlar duruyor bende hesabıma bir şey yapmıyorum 😄 Yorumla Jeezyy +1 yıl Kalsın ya bişey olmaz korkma sende en fazla küfür yersin😂 Yorumla Soran +1 yıl Engelli hepsi yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapamadıklarım da😄 Yorumla Jeezyy +1 yıl Yeter okadsrı boşver😁 Yorumla Soran +1 yıl Yok yazmam yeteri kadar ezdim onları 😄 Yorumla Jeezyy +1 yıl Bad girl😎 Yorumla Soran +1 yıl Yess😏 Yorumla Jeezyy +1 yıl Çok uzun yorumlaşma oldu😂 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Senmi yazdın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj gönderdim Yorumla Hairmafya +1 yıl Tamam o kişinin profiline gir mesaj göndere bas Yorumla Soran +1 yıl Ben soruyu yanlış sordum mesaj gönderdim davetiye gönderildi yazıyor ya onu geri nasıl alıcam diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kabul edince alırsın
Yani alamam hiç
Alamazsın aman boş ver giden gitsin çekinme
Ben engelledim üstüne hesabımı kapattım şimdi açtım küfür etmiştim beni şikayet eder diye korkuyorum
Baya hakaret ettim açıkçası
Olay ne tam olarak
Birkaç kişi teröristleri desteklediği yorumlar yapmış Bi sayfada hepsine baya saydırdım iyi yaptım ama hukuk tarafı var 😄
Ya olmaz bişey biz kimlere saydırmadıkk😅
Olmaz umarım asıl bunları tutuklamaları gerekir ama türkiyede adalet yok maalesef
Haklısın
O zaman mesajlar duruyor bende hesabıma bir şey yapmıyorum 😄
Kalsın ya bişey olmaz korkma sende en fazla küfür yersin😂
Engelli hepsi yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapamadıklarım da😄
Yeter okadsrı boşver😁
Yok yazmam yeteri kadar ezdim onları 😄
Bad girl😎
Yess😏
Çok uzun yorumlaşma oldu😂
Senmi yazdın
Mesaj gönderdim
Tamam o kişinin profiline gir mesaj göndere bas
Ben soruyu yanlış sordum mesaj gönderdim davetiye gönderildi yazıyor ya onu geri nasıl alıcam diyorum