İnternet & Teknoloji Web development ile alakalı? Harranli81 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vs code üzerinde. Youtubeda gördüğünün aynısımı yazdığım Halde neden CSS kodları doğru çalışmıyor. Güncellemeler+1 yıl Sitede düzgün insan yok mu cevaplayanilecek Web development ile alakalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Bende yapardım ama bnmkisi sürümden kaynaklanıyordu genelde ya da şeyden de kaynaklı olabilir eski bir videoysada birse Hintli birini bulman lazim calişmasi için 😂🙃😇 0 4 Yorumla Harranli81 +1 yıl Eski değil aslında ama neee Hintli mi jdbdjd Yorumla Harranli81 +1 yıl Bu arada ne işle meşgulsünüz Yorumla Renalzey +1 yıl Ben matematikciyim ama siber güvenlik, yazılım, yapay zeka alanlarında merakım vardı Yorumla Harranli81 +1 yıl Vauv coook iyi Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. Html içinde mi tanınmadin ayrı CSS dosyası olarak mı 0 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl Tanimladin* Yorumla Harranli81 +1 yıl CSS dosyasını html e tanittim ama düzgün çalışmıyor flex-wrap: wrap özelliği mesela Yorumla Catutigernos +1 yıl Kodları görmeden bir şey demek zor Yorumla Harranli81 +1 yıl Görsel paylasamiyorum xp puanı yüzünden Yorumla Catutigernos +1 yıl O zaman maalesef yapabileceğimiz bir şey yok. Kimse görmeden bu konuda bir şey diyemez Yorumla Harranli81 +1 yıl Şey acaba Xp im artınca etiketleme şansım var mı cevaplar mısınız sonra Yorumla Catutigernos +1 yıl Yardımcı olmaya çalışırım 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende yapardım ama bnmkisi sürümden kaynaklanıyordu genelde ya da şeyden de kaynaklı olabilir eski bir videoysada birse Hintli birini bulman lazim calişmasi için 😂🙃😇
Eski değil aslında ama neee Hintli mi jdbdjd
Bu arada ne işle meşgulsünüz
Ben matematikciyim ama siber güvenlik, yazılım, yapay zeka alanlarında merakım vardı
Vauv coook iyi
Html içinde mi tanınmadin ayrı CSS dosyası olarak mı
Tanimladin*
CSS dosyasını html e tanittim ama düzgün çalışmıyor flex-wrap: wrap özelliği mesela
Kodları görmeden bir şey demek zor
Görsel paylasamiyorum xp puanı yüzünden
O zaman maalesef yapabileceğimiz bir şey yok. Kimse görmeden bu konuda bir şey diyemez
Şey acaba Xp im artınca etiketleme şansım var mı cevaplar mısınız sonra
Yardımcı olmaya çalışırım 😊