Akıllı Telefon Alışverişi İPhone 11 alınır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 sizce iPhone 11 alinirmi size Güncellemeler+1 yıl Param 11 e bile zor yetiyor da arkdslar genede tesekurler İPhone 11 alınır mı? Cevapla iPhone Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Onun yerine biraz daha ekle 12 al arasında çok fark yok diye biliyorum 0 0 Yorumla
Yusufix45 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Belediye dağıtıyor artık onları alacaksan 13ten aşağısını alma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl millet iphone 7 bile kullanıyor kanka iphone 11 2026 a kadar güncelleme alacak 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 sene daha kullanıp değiştirirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haaayir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl niyeekiio Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gecti artik onun zamani, güncelleme bile almıyor Yorumla mehmetbey1907 +1 yıl mal mısın sen halen güncel telefon en 2 yıl daha güncelleme alacak ağzı olan konuşuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun yerine biraz daha ekle 12 al arasında çok fark yok diye biliyorum
Belediye dağıtıyor artık onları alacaksan 13ten aşağısını alma
millet iphone 7 bile kullanıyor kanka iphone 11 2026 a kadar güncelleme alacak
2 sene daha kullanıp değiştirirsin
12 al arada 1-2 k fark var
Haaayir
niyeekiio
Gecti artik onun zamani, güncelleme bile almıyor
mal mısın sen halen güncel telefon en 2 yıl daha güncelleme alacak ağzı olan konuşuyor
Alma