Güncellemeler
+1 yıl
Soruya alakasız cinsel site adı verenler engellenecek ve görüşleri silinecektir lütfen soruya düzgün yanıt verelim
Hangi sosyal medya sitesi daha kaliteli geliyor sizlere ve hangisini kullanıyor sunuz

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç biri ınstegram kulanıyorum ama oda günde 5 dk girip bakıp çıkıyorum genelde başka yerde takılırım🤗🤗 youtube insanıyım ya da googel
Yasim 31 bu yasima kadar ikisininde bana hic bir yarari olmadi. Iliskiler yasandi bitane dogru duzgun cikmadi karsima. Hayatim boyunca her konustugum kiza iyilikten yana bisey yapmadim ne art niyet nede kotu bi dusunce. 1 hafta oldu her ikisinide sildim ve kafam rahat. Son iliskimde beni iyi kandirdilar uzuldum napalim bende gizli takilcam artik
Facebookbugun 20 yasina giriyormus
Vay be bilgisayarların yaygın olduğu daha akıllı telefonlar yokken Facebook vardı Instagram da 2010 yılında kuruldu
Yani Bu ikisi arasında bir tercih yapacak olsam Instagram olurdu Facebook artık eski tadı kalmadı ama üçüncü bir seçenekte Twitter diyorum
Facebook da çok sıkıntılı gönderiler varmış ondan ikisi arasında Instagram, ama en çok buraya giriyorum
Instagram daha güncel bir sosyal medya uygulaması
Aynen Zaten Facebook 2004 yılında kuruldu Instagram ise 2010 yılında kuruldu Facebook biraz daha geçmiş çağ sosyal ortamı Instagram yeni nesil 😅
Facebook grupları evlilik programları gibi olmuş :D
İnstagramı kaliteli buluyorum facebook eski tadı kalmadı
Instagram iyi ama eskisi kadar kullanmıyorum. Takip ettiğim de yok; takipçi de...
İkisi de aynı kişiye ait. Kalitei aynı. İkisi de ayrı ayrı faydalı olabiliyor.
Facebook yaş kitlesi çok büyük, kendimi yaşlanmış hissediyorum.
Gerçekten ya sırf dayılar var 🤣
Facebook yaşlı işi
Hahaha 😅🤣 yaşlı amcalar teyzelerin sitesi mi yani Instagram biz gençlere yönelik o zaman
İkisinide sevmiyorum
Kullanmıyorum da
Neden? @nirhamm
Instagram, ama ikisini de kullanmıyorum.
İkisi de leş.
Neden?
Hiçbiri
Hiçbiri bence
İkisini de kullanmış biri olarak gerçi şu an Instagram kullanıyorum kaliteli sosyal platform Facebook bıraktım kullanmayı ama oda kaliteli ama Instagram bi tık önde
Instagram
Instagram
İnstagram tabi ki
Hiçbiriii
Instagram
Daha bana uygun galiba
İnstagram candır
Ikisi de değil
Facebook yaşlı işi knk
Facebook