turknet aboneleri yazabilirmi yasaklı sitelere giriş için vpn kullanmak gerekiyormu yoksa dns değiştirmek yeterlimidir.
ben milenum com kullanıyorum dns ile yasaklı sitelere giriş yapamıyorum
turknet aboneleri yazabilirmi yasaklı sitelere giriş için vpn kullanmak gerekiyormu yoksa dns değiştirmek yeterlimidir.
ben milenum com kullanıyorum dns ile yasaklı sitelere giriş yapamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dns değiştirmek yetiyordu ama yaklaşık 6 aydır kullanmıyorum turknet
şimdi hangisini kullanıyorsun turknetten neden ayrıldın
TurkTelekom. Turknet taahhütsüz olduğu için kafasına göre zam yapıyor sürekli. Bu yüzden değiştirdim.
türk telekomda dns işe yarıyormu peki
Yok. Vpn şart onda dns yemiyor.
peki bu neden kaynaklanıyo birinde dns yiyo birinde yemiyo. ben 1 yıldır milenum kullanıyorum.11 ay
dns işe yaramıyodu. son 1 ay yasaklı sitelere girebiliyordum. şimdi gene giremiyorum. tek değişken laptopuma format attım. tam tarih ondan itibarenmi bilmiyorum ama formatla mı alakası vardı. ayarlardanmı bi şeyler değişiyo çözemedim
şuanda dns işe yaramıyo ne hikmetse böyle devam ederse geri turknete geçecem
Yok ya alakasız. Eskiden dns her türlü yetiyordu bundan 10 sene önce falan. İnternet servis sağlayıcıları kapattı.
peki 11 ay milenunda dns işe yaramıyodu 1 ay işe yaradı. şimdi gene yaramıyo bu durumu neye bağlıyosun aklın ne kesiyo
Milenum arka planda başka internet servis sağlayıcılarını kullanıyordur dinamik olarak. Kullandığı servis değişince etkilenmiş olabilirsin.
alla alla baya bilgilisiniz bu konuda evet 1 ay kısıtlama yok idi şimdi gene kısıtlamalı zaten 11 ay kısıtlama vardı. turknet halen özgür mü tamamen ben iddiacıyım lazım oluyo geçmeyi düşünüyorum
Aslında Türknet de başka hizmetleri kullanıyor olabilir, emin değilim. Ben yaklaşık 1.5 sene kullandım, hiç vpn gerekmedi.
peki sence sadece turknettemi böyle vpn siz kullanılabiliyo. şok net felan?
onun içinde bi soru açayım baksana senden başkasından cevap gelmedi:D
şimdi forum sitesinde nextdns diye bi şey duydum. bunun resmi sitesine google ile girince küçük bi program indiriyosun. bunu indirince şimdi her siteye girebiliyorum vpn den daha iyi. tamamen turknetteki gibi ve 1 ay milenum internetteki gibi kullanım deneyimi sunuyo. aylık 300 bin sorgulama hakkım varmış şimdilik sorunum çözüdü gibi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!