İnternet & Teknoloji Laptoptan niye böylr ses geliypr? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lxlskflsldls içine kuş falan mı kaçtı bikaç sene önce almıştım nadiren kullanıyorum asus marka rog serisi mi ne işte https://voca.ro/1iU6oWHdgO44 Güncellemeler+1 yıl Ama normalde sessiz tabi böyle fazla sesli duyulmuyor Laptoptan niye böylr ses geliypr? Cevapla Laptop Soruları Marka Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Bobin sesi bu özellikle oyunlarda olur. Coil whine der gavurlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki ne yapmam gerekiyor biliyor musun Yorumla _Rob_ +1 yıl Bunun çözümü yok olduğu zaman oluyor. Belki zamanla kendi kendine yok olur. Bir de oyunlarda FPS kısıtlamayı biliyosan ses azalır Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Candan geliyordur kapatın anakart yanabilir temizletmek lazım 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hiçte anlamam çyle şeylerden ben napim şimdi wkgjrkgjr Yorumla Soran +1 yıl Kapatayım mı İŞİM VARDI TÜ Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Fan fazla isinirda anakar yanar sogutmaz kapatin Yorumla Soran +1 yıl Kapattım korktjm djejfjejd o şeyi ben mi temizlicem Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Sokebilir misin 😇 ben kendim temizliyorum ama marka model. nedir Yorumla Soran +1 yıl Sökemedim bi kere denemiştim asus rog serisiydi ama internetten video izleyebilirim Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Garanti varsa garantiden hallet yoksa çok uğraşma sökerken zarar verirsin Yorumla Soran +1 yıl Şerolar bi kere başka bişi için götürdüğümde bişi yok demişlerdi Yorumla Soran +1 yıl Ama şimdiye kadar bitmiştir zaten 4 sene mi ne oldu Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Bence sen uygun bir yer bul. islemci soğutucu macunuda yenilesinler temizletir komple Yorumla Soran +1 yıl Sağol abim benim Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Rica ederim kardeşim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşlemciyi soğutan fanın sesi acı ucuna dokunan ne varsa düzeltilir o ses gide 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilgisayar programcısıyım ama ilk defa böyle bir hata vs duyuyorum cidden çok ilginç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimki özel hata aljfwllfls Yorumla
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu ne ag 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cikcik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bobin sesi bu özellikle oyunlarda olur. Coil whine der gavurlar
Peki ne yapmam gerekiyor biliyor musun
Bunun çözümü yok olduğu zaman oluyor. Belki zamanla kendi kendine yok olur. Bir de oyunlarda FPS kısıtlamayı biliyosan ses azalır
Candan geliyordur kapatın anakart yanabilir temizletmek lazım
Hiçte anlamam çyle şeylerden ben napim şimdi wkgjrkgjr
Kapatayım mı İŞİM VARDI TÜ
Fan fazla isinirda anakar yanar sogutmaz kapatin
Kapattım korktjm djejfjejd o şeyi ben mi temizlicem
Sokebilir misin 😇 ben kendim temizliyorum ama marka model. nedir
Sökemedim bi kere denemiştim asus rog serisiydi ama internetten video izleyebilirim
Garanti varsa garantiden hallet yoksa çok uğraşma sökerken zarar verirsin
Şerolar bi kere başka bişi için götürdüğümde bişi yok demişlerdi
Ama şimdiye kadar bitmiştir zaten 4 sene mi ne oldu
Bence sen uygun bir yer bul. islemci soğutucu macunuda yenilesinler temizletir komple
Sağol abim benim
Rica ederim kardeşim
İşlemciyi soğutan fanın sesi acı ucuna dokunan ne varsa düzeltilir o ses gide
Bilgisayar programcısıyım ama ilk defa böyle bir hata vs duyuyorum cidden çok ilginç
Benimki özel hata aljfwllfls
Bu ne ag
Cikcik
Üşütmüştür belki