İnternet & Teknoloji İnst hesabimi silmeye calisiyorum silinmiyo neden? bozok52 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilgisi olan acil Güncellemeler+1 yıl Huuuu İnst hesabimi silmeye calisiyorum silinmiyo neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Googleye yaz inatgram kalıcı hesap kapatma linki diye 0 4 Yorumla bozok52 +1 yıl Kanka uygulamadayim sifreyi girdryo ama silinmiyo Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Dondur o zaman acil kapatman lazımsa sonra silersin Yorumla bozok52 +1 yıl Olmuyo islem olmuyo hic biri Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Linke tıklayıp silmen lazım tarayıcı üzerinden Uygumma ile olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Instagram hesabi sil yaz googleMilliyet gazetesi sanırım koymuş linkleri ordan giriş yap 0 11 Yorumla bozok52 +1 yıl Anlamiyosun uygulamadayim ne siliniyo ne donuyo sifreyi giryrm geri oye duruyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygulamadan olmuyor google den giris yapman lazim Yorumla bozok52 +1 yıl tamam ordan yaptim ama akis yenilenemedi dedi cikti ama profil resmi gozukuyor Yorumla bozok52 +1 yıl Ciktin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen görüyorsun o gider akış yenilenmediyse çıkış yapar otomatik diger hesaba girerken o hesabin cikacak kaldir yap Yorumla bozok52 +1 yıl tamam cikis yapti ama uygulamada resim gizukuyo Yorumla bozok52 +1 yıl Silindi mi yani Yorumla bozok52 +1 yıl muhammed gursoy ama linki bilmiyrm unttum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nick bumu Yorumla bozok52 +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanici adin bumu Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl ayarlara git sile bas nesi zor bu akdar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Googleye yaz inatgram kalıcı hesap kapatma linki diye
Kanka uygulamadayim sifreyi girdryo ama silinmiyo
Dondur o zaman acil kapatman lazımsa sonra silersin
Olmuyo islem olmuyo hic biri
Linke tıklayıp silmen lazım tarayıcı üzerinden
Uygumma ile olmaz
Instagram hesabi sil yaz google
Milliyet gazetesi sanırım koymuş linkleri ordan giriş yap
Anlamiyosun uygulamadayim ne siliniyo ne donuyo sifreyi giryrm geri oye duruyo
Uygulamadan olmuyor google den giris yapman lazim
tamam ordan yaptim ama akis yenilenemedi dedi cikti ama profil resmi gozukuyor
Ciktin mi
Sen görüyorsun o gider akış yenilenmediyse çıkış yapar otomatik diger hesaba girerken o hesabin cikacak kaldir yap
tamam cikis yapti ama uygulamada resim gizukuyo
Silindi mi yani
muhammed gursoy ama linki bilmiyrm unttum
Nick bumu
Yok
Kullanici adin bumu
ayarlara git sile bas nesi zor bu akdar