İnternet & Teknoloji Bu saatte niye elektrik gider yav? bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kapandı tv film izliyodum Güncellemeler+1 yıl Geldi elektrik uzun sürdü He gelmesi Bu saatte niye elektrik gider yav? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Mantıklı olan elektriğin bu saatte gitmedi sanki🤪 1 3 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Daha erken bea Yorumla ariftotereks +1 yıl iki buçuk saat sonra özel sektör mesai yolculukları başlayacak. Nesi erken! Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Ne bileyim bana öyle geldi 😂 Yorumla
РОЯТАВİДЕ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl E gece yani sanırım saat kaçta attın soruyu bilmiyom da 0 0 Yorumla
selinbozkr Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gıcıklık olsun diye 1 8 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Hemde nasıl Yorumla selinbozkr +1 yıl Ne izliyorsun var mı bildiğin güzel film? Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Oppenheimer izliyordum en son işte bildiğim güzel filmler var ya bi kaç tane Yorumla selinbozkr +1 yıl Ben şey tarzı seviyorum ya ormanlı falan ada gerilim karayipler tarzı vs. Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Ben her şeyi izlerim hemen hemen bi filtrem yok öyle Yorumla selinbozkr +1 yıl Hmm aşırı şehirli filmler kasmıyor mu ya jacky chen dışında tabi ksjsbdbd Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Yo hayır güzel akıyor işte maksat eğlenmek olsun Yorumla selinbozkr +1 yıl Hmm iyiymiş b3ncede o an boşluk hissi olmaması ve zamanın geçmesi güzel bir his Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gece donup ölelim diye olabileer 1 3 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Siz bunu yazdınız elektrik geldi 😀 Jeynepp +1 yıl Uğurlu geldim ondandır 😄 bassoprofondo0 +1 yıl Öyle oldu gerçekten
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yat uyu kral yapcak bisi yok 1 1 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Uykum yok çok uyudum gün boyu Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Trafoya kedi girmiştir. 1 1 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Hahah güzeldi Yorumla
beselye Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Uyuyun diye. :pp 1 3 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Harbiden böyle düşüneceğim artık He Yorumla beselye +1 yıl Hangi filmdi Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Oppenheimer Yorumla
İsmegerekvarmı03 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl korkman için 2 1 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Aynen Yorumla
52esrq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl boş ver git uyu 1 3 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Uykum yok olsa Yorumla 52esrq +1 yıl Gözünü kapat gelir Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Denedim olmadı Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl cinler peşinde karşim 0 1 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Eti cin gülsün dünya gülsün Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yalanci. Elektirik gittiyss telefona nasil girdin 0 2 Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Sen bu zekayla nasıl yaşıyorsun güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelinmiyim cidden🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mantıklı olan elektriğin bu saatte gitmedi sanki🤪
Daha erken bea
iki buçuk saat sonra özel sektör mesai yolculukları başlayacak. Nesi erken!
Ne bileyim bana öyle geldi 😂
E gece yani sanırım saat kaçta attın soruyu bilmiyom da
Gıcıklık olsun diye
Hemde nasıl
Ne izliyorsun var mı bildiğin güzel film?
Oppenheimer izliyordum en son işte bildiğim güzel filmler var ya bi kaç tane
Ben şey tarzı seviyorum ya ormanlı falan ada gerilim karayipler tarzı vs.
Ben her şeyi izlerim hemen hemen bi filtrem yok öyle
Hmm aşırı şehirli filmler kasmıyor mu ya jacky chen dışında tabi ksjsbdbd
Yo hayır güzel akıyor işte maksat eğlenmek olsun
Hmm iyiymiş b3ncede o an boşluk hissi olmaması ve zamanın geçmesi güzel bir his
Gece donup ölelim diye olabileer
Siz bunu yazdınız elektrik geldi 😀
Uğurlu geldim ondandır 😄
Öyle oldu gerçekten
Yat uyu kral yapcak bisi yok
Uykum yok çok uyudum gün boyu
Trafoya kedi girmiştir.
Hahah güzeldi