Arkadaşlar dikkatli bakarsanız işaretli yerde sizin için yazıyor ve yanında arama dügmesi var fotoğrafta pek belli olmuyor ama bu yazı nasıl gider sıfırladık yine gitmedi

Arkadaşlar dikkatli bakarsanız işaretli yerde sizin için yazıyor ve yanında arama dügmesi var fotoğrafta pek belli olmuyor ama bu yazı nasıl gider sıfırladık yine gitmedi
YouTube de ölü piksel yaz ekranı sonuna kadar aç sürekli renkler dönecek düzelir eski Samsung cihazımda olmuştu iPhone sağ olsun artık düşünmüyorum bunu 😂
Ne kadar izliyicem
İzleme aç bırak kardeşim 30 dk civarı sürüyor
Piksel yanması bu yazılımsal bir şey değil
Tamamdır teşekkürler bende bu illet telefondan kurtardım kardeşimi bugün yeni tel aldım ona yeni söyledi banada
Sıkma canını ekran çok açık kalır ise iPhone harici diğer telefonların hepsi yapıyor daha kısık ışıkla kullansın
Cevap
2Cevap
Ekran yanığı o. maalesef ekranı değiştirmen gerek. Amoled ekran ise uzun süre açık kaldığında bu tür arızalar gösterebiliyor
Eski bir telefon satıcam
Muhtemelen teşhir ürünüymüş sürekli aynı şekilde açık kaldığı için olmuş farklı bir görsel sürekli açık kalırsa düzelebilir youtube da videolar var ghotscreen olması lazım sorunun adı
Ayarlarda ekran yazısı diye geçiyor , ordan kaldır kaldoramazsan youtıbe bak
Kapatıp tekrar aç belki gidebilir
Sıfırladık olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?