İnternet & Teknoloji Sizce yerli türk malı cep telefonları iyimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve hangi yerli mal cep telefon markası daha iyiKullananlar var mı aranızda Sizce yerli türk malı cep telefonları iyimi? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var mı? Vestel felansa 5 para etmez. Adam akıllı yapsınlar görüşümüz değişsin. 0 0 Yorumla
Byblackinn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Knk yerli olan telefonlar cogu çin telefonu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani yerli deniyosa niye çin olsun Yorumla Soran +1 yıl Yani yerli mal ama malzeme çinmi demek istiyon Yorumla Byblackinn +1 yıl Kandırmaca ve en kötü olanı en ucuz seklinde satıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyon peki nasıl belli nerden belli oluyoki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bilebilirim Yorumla Soran +1 yıl Ona bakarsan iphone da israil amerika malı ama işletim çin değil mi çin diye biliyom belki buda yerli ama malzeme ya da işletim çin öyle olamazmı Yorumla Byblackinn +1 yıl Knk sana, tavsiyem hiç alma kaçak telefon al daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Kaçak alınmamalı Yorumla Soran +1 yıl Allah hidayet etsin Yorumla Soran +1 yıl Niye kaçak alayim he anladım daha ucuza diyemi Yorumla Byblackinn +1 yıl Son olarak bunlar yerli deilll al ve gör Yorumla Soran +1 yıl Anladım tamam teşekkürler Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. General mobile 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bu arada casper var o nasıl sence Yorumla Soran +1 yıl Ama sanırım general mobile dahamı iyi deme Yorumla Jakobenman +1 yıl Redeer de var Yorumla Soran +1 yıl Bakarım teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var mı? Vestel felansa 5 para etmez. Adam akıllı yapsınlar görüşümüz değişsin.
Knk yerli olan telefonlar cogu çin telefonu
Nasıl yani yerli deniyosa niye çin olsun
Yani yerli mal ama malzeme çinmi demek istiyon
Kandırmaca ve en kötü olanı en ucuz seklinde satıyorlar
Nerden biliyon peki nasıl belli nerden belli oluyoki
Nasıl bilebilirim
Ona bakarsan iphone da israil amerika malı ama işletim çin değil mi çin diye biliyom belki buda yerli ama malzeme ya da işletim çin öyle olamazmı
Knk sana, tavsiyem hiç alma kaçak telefon al daha iyi
Kaçak alınmamalı
Allah hidayet etsin
Niye kaçak alayim he anladım daha ucuza diyemi
Son olarak bunlar yerli deilll al ve gör
Anladım tamam teşekkürler
General mobile
Teşekkürler bu arada casper var o nasıl sence
Ama sanırım general mobile dahamı iyi deme
Redeer de var
Bakarım teşekkürler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve