Biriyle wp ye gecmek isteyen arkadaşım var bende biraz temkinli davranmasini söylüyorum konustugu kisiyi gözüm kesmiyo fakat benim abarttigimi söylüyor bence çok normal
Kral o kişi bulamaz ki o yöntemi sayılı kişilerde var zaten ama güveniyorsa geçsin zaten bir şeu olmaz geçmekle fakat bazı kişiler nude alıyor bir yerlere atıyor dağıtıyor dikkat etsin
Bulamazsa vermesini söylüyorum bulur bulunmaz diyenelr var kafa karışıklığı oldu biraz tam net cevap alamiyorum yani bir kısmı ben bile bulurum gibi şeyler diyince bizde çok kolay bir şey zannettik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konum bulunur kardeşim bilmeyenler boş yapmasın fakat internette bulamazsın ücretli bunlar 1 2 k dolar civarı : )
Nette derken sosyal medya uygulamaları mı
Aynen googlede falan youtubede bulunmaz
Yani wp geçmek için baya bir düşünmemiz mi lazım sonuçta takıntılı insanlar da var sosyal medya ile gecistirmek bir yere kadar artık
Hayır sen ne yapcan ki amacın ne anlamadım biriyle mi tanıştın anlat?
Biriyle wp ye gecmek isteyen arkadaşım var bende biraz temkinli davranmasini söylüyorum konustugu kisiyi gözüm kesmiyo fakat benim abarttigimi söylüyor bence çok normal
Bir şey olmaz ama herkedr güven olmaz
Versin mi ozaman yani 2 k gibi para vercek biri değil çünkü onun dışında kolay bulunmuyosa tabi
Kral o kişi bulamaz ki o yöntemi sayılı kişilerde var zaten ama güveniyorsa geçsin zaten bir şeu olmaz geçmekle fakat bazı kişiler nude alıyor bir yerlere atıyor dağıtıyor dikkat etsin
Bulamazsa vermesini söylüyorum bulur bulunmaz diyenelr var kafa karışıklığı oldu biraz tam net cevap alamiyorum yani bir kısmı ben bile bulurum gibi şeyler diyince bizde çok kolay bir şey zannettik
Kolay değil
Okkeyyy sağol
Bulunmazz
Eminmisin?
Hiçbişey bulamazsan
Eminmisin yani en ufak bir bilgi mesela bu kadar kolay mı bulmak
Mit falan değilse bulamaz
Yani istenilince verebilir miyiz rahatla
Kasmaya gerek yok yani
Öyle rahat olsa herkes numaradan konum çıkartıp istediği kişiyi takip edip bulır o zaman sence ne kadar mantıklı olur
Ya işte çok kolay bana ver beş dakikada bulurum diyenler var ondan aşırı kolay bişey zannettik gözümüzde büyüdü yani