işle ilgili bir kriz vardı kimse aramasın diye telefonu kapattım. Pin kodumu biliyorum çünkü ekran şifresi ile aynı. Pin kodunu girmeme rağmen kabul etmedi puk istedi onu girdim yeni pin kodu belirleyin ekranı geldi belirledim belirlediğimi girdiğimde çok fazla deneme 1 saat sonra deneyin ekranı geldi. Bir sonraki hatada 2 oldu sonra 3 bildiğiniz saatlik artıyor.
Müşteri hizmetleriyle konuşuyorum pin kodu bu diyor giriyorum yok. Nasıl açabilirim telefonu? hoş çok açasım yok ama oyun oynayasım da var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tamirciye götür bence
1 ay önce 15 aldım aynı sorun bende de olmuştu. İnternetten araştırarak yapmıştım. Youtubede gerekli videolar vardır bakabilirsin.
bence daha fazla bozmadan tamirciye götür yoksa 1hafya sonra anca açarsın
bence de
bu arada ben bozmadım. Sim kartı başka telefona taktığımda girdiğim şifreyi kabul etti yani
Başka telefona tak pin kodunu öyle ayarla
o telefonda da kafayı yemesin
Hayır yemez sen büyük ihtimal ekran kilidi ile karıştırdın onu
hayır pin kodu niye karıştırayım. yazıyor işte çok fazla hatalı kilit açma denemesi. 8 saat sonra deneyin yazıyor.
Diğer telefonda dene olacağından eminim eğer doğru
Puk kodu varsa elinde
evet babamın telefonuna taktım girdiğim pin kodu doğruymuş ama şimdi nasıl yapıcam ki
Evet onda puk kodunu yapacaksın sonra yeni pin kodu alacaksın pin kodunu onayladıktan sonra eski telefonunda açacaksın
Eski telefon önce hatasız bir aç
Hataız
hat yok içinde ama açtğımda " çok fazla hatalı kilit açma denemesi " 7 saat 56 dakika sonra tekrar deneyin yazısı çıkıyor
Bak soyledigim gibi telefonun kodunu yanlış girmişsin sen
Yani sıkıntı telefonda sim kartta değil hattında değil
onu biliyorum da sorunu nasıl çözücem ki? fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum bıktım samsung yüzünden sürekli telefonumdakilerin silinmesinden
Unuttuğun kodu bulman gerekiyor başka türlü sıfırlamadan çözülmez
Ayrıca telefonun düzeldiği zaman Google üzerinden yedeklemeyi aç telefonunu yedekler sen sıfırlasan bile mesajlar konuşmalar dahil her şeyi tekrar yüklenir
telefon pin kodu doğru. Babamın telefonuna taktım bildiğm pin kodu girdim açıldı
Pin kodunu doğru olduğunu biliyorum telefona koyduğun kilit kodunu unutmuşsun sen onu bulman gerekiyor onu söylüyorum ben de sen uyu sabahleyin dene can sıkıntısından kafan gitmiş senin
dün yedeklemiş aslında da nasıl yaparım ki format işini. Ya ben bunu bayiye götürsem orada ne yapcaklar buna
Format işi çok kolay elinde telefon varsa veya bilgisayar YouTube’u aç orada gösteriyor
Boşuna telefoncuya 300 400 TL verme
Mail şifreni biliyorsun değil mi
telefona koyduğum kodu istemiyor ki sim 1 şifresi istiyor yani pin 1
evet de telefoncuda mı aynı işlemi yapar ki
telefona koyduğum kod ile pin kodumun aynı olması dışında da bir sorun yok bu arada
O zaman diğer telefonda pin kodunu değiştir telefondan hattı cikardigin zaman telefonun açılması gerekiyor sıkıntı telefonda bir kez daha söylüyorum
sıkıntı telefonda onu ben de anladım ama diğer telefondan şifre işlemi yapılamıyor
Diğer telefondan pin kodunu değiştirebilirsin
güc tusuna basili tutarak
Olmuyorsa hat adına ise git farklı operatöre taşı hattını zaten ücretsiz yeni hat verirler 😉
Ozmn sıfırla yani sende