İnternet & Teknoloji İnternet olmasaydı günlerinizi nasıl geçirirdiniz? anaksimandros24 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben deli gibi kitap okurdum: d İnternet olmasaydı günlerinizi nasıl geçirirdiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Kitap okuyarak kitap yazarak yüzme dans resim çizmek okula gitmek sipor kulubune yazılmak vs.. gibi şeyler 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Valla candy crush saga var oynardım şeker oyunu 😂😂😂 0 5 Yorumla anaksimandros24 +1 yıl Sonu yoktu sanırım, e peki güncellemeyi yapamazsan.. Yorumla ela_ya +1 yıl Güncelleme gelmiyor kuzucuk Yorumla anaksimandros24 +1 yıl Aktif oyuncusu değilim. Bi arkadaşım demişti, oyunun sonu yok sürekli yeni bölümler için güncelleme geliyor? Kandırıldım mı Yorumla ela_ya +1 yıl Yok aynı bende Yorumla anaksimandros24 +1 yıl Belki de, ilerleme seviyemiz güncellenme sıklığından geridedir fark etmiyoruzdur Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Televizyon izlerdim durmadan 0 1 Yorumla anaksimandros24 +1 yıl Televizyonda da berbat şeyler oluyor Yorumla
sunaallaas Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl eminim igrenc gecerdi 0 1 Yorumla anaksimandros24 +1 yıl Aklına hiç mi bir şey gelmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kitap okuyarak kitap yazarak yüzme dans resim çizmek okula gitmek sipor kulubune yazılmak vs.. gibi şeyler
Valla candy crush saga var oynardım şeker oyunu 😂😂😂
Sonu yoktu sanırım, e peki güncellemeyi yapamazsan..
Güncelleme gelmiyor kuzucuk
Aktif oyuncusu değilim. Bi arkadaşım demişti, oyunun sonu yok sürekli yeni bölümler için güncelleme geliyor? Kandırıldım mı
Yok aynı bende
Belki de, ilerleme seviyemiz güncellenme sıklığından geridedir fark etmiyoruzdur
Televizyon izlerdim durmadan
Televizyonda da berbat şeyler oluyor
eminim igrenc gecerdi
Aklına hiç mi bir şey gelmiyor
Camurdan pasta yaparak
Örgü örerek
Güzelmiş..