İnternet & Teknoloji İPhone 11 almak istiyorum 2 aya kdr, önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaz tatiline kadar kullanicam sonra çalışıp satıp 13 pro max almayı düşünüyorum, 11 i önerir misiniz? Güncellemeler+1 yıl sıfır mı alayım sizce? İPhone 11 almak istiyorum 2 aya kdr, önerir misiniz? Cevapla Tatil Soruları Satış Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 0 alıcaksan alma satarken zarar edersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ikinci el alsam var mıdır pil yüzdesi 100 olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmıyorum yoktur ben 0 sıfır aldım sarayım dedim neredeyse yarı fiyatına saydılar vazgeçtim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yatırım içinse öneririm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl satabilirim umarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl satarsın meraklısı çok nedense Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçiş için mantıklı ama satış kanalı zor olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Temiz kullansam garanti fatura vs her şeyi tastamam olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine de aldığın fiyattan 4 bin falan düş iki ay için Yorumla Soran +1 yıl Sıfır mı alayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 11 İ İKİMCİ EL Mİ DÜŞTÜNDĞN Yorumla Soran +1 yıl 11 evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıklı olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
0 alıcaksan alma satarken zarar edersin
ikinci el alsam var mıdır pil yüzdesi 100 olan
Sanmıyorum yoktur ben 0 sıfır aldım sarayım dedim neredeyse yarı fiyatına saydılar vazgeçtim
yatırım içinse öneririm
satabilirim umarım
satarsın meraklısı çok nedense
Geçiş için mantıklı ama satış kanalı zor olabilir
Temiz kullansam garanti fatura vs her şeyi tastamam olsa
Yine de aldığın fiyattan 4 bin falan düş iki ay için
Sıfır mı alayım
11 İ İKİMCİ EL Mİ DÜŞTÜNDĞN
11 evet
Mantıklı olur