İnternet & Teknoloji Facebookta uygulamalar ve internet siteleri kısmında aktif hesaplar hâlâ kullanıldığı anlamına mı gelir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa hesap açıldı, uygulama silindi ama hâlâ aktif göründüğü anlamını mi taşır? Güncellemeler+1 yıl Sonuçta bazen uygulamayı silsek de bilgilerimiz silinmez Güncellemeler+1 yıl ... Facebookta uygulamalar ve internet siteleri kısmında aktif hesaplar hâlâ kullanıldığı anlamına mı gelir? Cevapla Facebook Soruları İnternet Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Facebook mu kaldı be abla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Maallesef hâlâ kullanıyor... Yorumla Medical34 +1 yıl Vay be Yorumla Soran +1 yıl Evet... Hesaplarım buna bağlı vs diyor. Şifresi falan bende var. O yüzden bir kurcalamak istedim Yorumla Medical34 +1 yıl İyi yaptın Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 849 cevap paylaştı. Hala kullanılıyor 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ama telefonda uygulaması yok? Yorumla Sitemkarım +1 yıl Telefonda olmayabilir hesap aktiftir sadece pc den de bakıyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Azar uygulaması aktif görünüyor... Kendi hesabimdan da baktım ve bende yüklü olmayan hiçbir uygulama aktif görünmüyor Yorumla Sitemkarım +1 yıl Kim ki? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl öğrenebilirim aktif kullanıp kullanmadığını? Yorumla Sitemkarım +1 yıl Yaşın 19 mu? Yorumla Soran +1 yıl Bir şeyden şüphelendiğimde hep doğru çıkıyor.. umarım bunda yanılırım Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Umarım yanılırsın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl öğrenebilirim sizce Yorumla Soran +1 yıl Bir yolu var mı Yorumla Soran +1 yıl Telefonunda neye bakmam gerekir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Facebook mu kaldı be abla
Maallesef hâlâ kullanıyor...
Vay be
Evet... Hesaplarım buna bağlı vs diyor. Şifresi falan bende var. O yüzden bir kurcalamak istedim
İyi yaptın
Hala kullanılıyor
Ama telefonda uygulaması yok?
Telefonda olmayabilir hesap aktiftir sadece pc den de bakıyor olabilir
Azar uygulaması aktif görünüyor... Kendi hesabimdan da baktım ve bende yüklü olmayan hiçbir uygulama aktif görünmüyor
Kim ki?
Sevgilim.
Nasıl öğrenebilirim aktif kullanıp kullanmadığını?
Yaşın 19 mu?
Bir şeyden şüphelendiğimde hep doğru çıkıyor.. umarım bunda yanılırım
23
Umarım yanılırsın
Nasıl öğrenebilirim sizce
Bir yolu var mı
Telefonunda neye bakmam gerekir?