Yoksa ara sıra açıp okuyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yoksa ara sıra açıp okuyor musunuz?
Tabii ki, eski sevgiliyle olan mesajları silme kararı, kişisel gelişim ve duygusal iyilik halimi koruma amacı taşıyor. Bu süreç, geçmişin yükünden kurtulmak ve yeni başlangıçlara odaklanmak için bilinçli bir adım. Mesajları silerek, geçmişe dair anılarla sürekli etkileşimde bulunmaktan kaçınıyorum.
Bu, duygusal olarak sağlıklı bir uzaklaşma sağlamak ve kendime olan saygımı korumak için alınmış bir karar. Zamanla değişen duygusal ihtiyaçlarımı anlamak ve bu süreci kendi iyiliğim için yönlendirmek önemli. Bu şekilde, geleceğe odaklanabilir ve yeni ilişkilerde veya deneyimlerde açık bir zihinle hareket edebilirim.
Teşekkürler 🤗
Eski sevgilim yok olsa da silerdim
Sen tahmini ne zaman mutlu olursun? Ne zaman görsem mutsuz, hayattan ümidini kesmiş gibisin!
Olmam şans yok
Teşekkür ederim dostum
Cevap
25Cevap
Kendisini sildiysem mesajlar niye dursun djdjd
Ayrılık mesajinı yazdıktan 30 saniye sonra sildim, flört falan 20-25 günlük falandı zaten, gelecek ciikar demiştim de, içi delik karaktere ne atarsan, sonuc yine boş olur awq
Eski sevgili eskide kaldı bitti gitti. Mesajını da herşeyini de silerim boşuna yer kaplaması telefonumda.
Hiç sevgilim olmadı sevdiğim oldu mesajları sildim tabi ki başka ne yapacaktım anı olarak saklayamam herhalde
Eski sevgilimin bırak mesajını okumayı, çok yalnız hissedip gaflete düşüp aramamak için telefon numarasını bile rehberden siliyorum..
Adı üstünde eski sevgili neden mesajları saklayam ki ayrıca o mesajlar üzüyo insanı zamanla silmek en doğru karar
Eski sevgilisiyle mesajını silmeyen insandan insan minsan olmaz insancık olur insanımsı olur falan 🤔
Tutmaya gerek var mı ki? Eski sonuçta ve eski olarak sevdiğim tek şey klasik otomobiller 😀😀
Anında silerim, anılara geçmişe kıyamama gibi bir durum söz konusu değil bende.
Anında sildim bende olan herşeyini çöpe attım
Sapıklar ve manyaklar arşiv tutar😂 niye tutayım bitmiş şeyi
Öyle bir durum olursa kişiyle birlikte silerim ztn.
Bittikten hemen sonra fotoğraflarını numarasını mesajlarını sildim
Yaş 29 hala açar eski mesajları okur iç geçirir başkasına çevrimiçi olmasını izlerim
Benim ki tamamen şansızlık eseri istemediğim şekilde silindi hemde yeni ayrıldığımız dönem çok üzüldüm ona bana bi destekti o mesajları okumak en azından bak ben elimden geleni yaptım bu ilişki de diyordum olmayınca kendi mi daha yalnız hissettim bilmiyorum ama ilk defa bu kadar üzüldüm böyle bir şey için
eşimle olan eski yazışmalar duruyor ne olur ne olmaz
Bencede
dangalak çünkü beyni yok çünkü
Karekter meselesi
yok çünkü parayla satılsa alıcam
😂😂o yok işte
Süzme beyinli çünkü şansı yok benim gacı na? h bulur
Bulamasın kız boş ver takip şansın var mı
yok anam
Teşekkür ederim
Sildim gitti onumu tutacağım yalan sözleri görüp keyfimi kaçıramam 😅
Evet sildim tabii ki ve sildikten sonraki o his gerçekten çok güzel artık bir şeyleri geri de bırakma, üzerinden büyük bir yükün kalkmış gibi olması. Bence kesinlikle silinmeli ve hızlıca yeni sayfa açıp eskiyi eskide bırakmalı insan..
Artık hayatımda olmayan birinin izlerini saklamam...
okuyup okuyup üzülmenin bir yararı yok hatta bana zararı var sadece en sonki kavga ss duruyor orada da baya saydırıdğım için mutluyum onu açıp açıp okuyabilirlm sadece
Ohooo çoktan beri niye dursun mesajlari
Sildim. Telefonumda yer kaplıyor
Mesajı silinmeyecek Brini tanıyamadım daha
Eski sevgilim yok
Seneler öncesinden mesajlar bile duruyor
Ben mesajlari hep siliyorum
Lağneeet getsin sildim gitti 🤭
Hayır duruyor arada açıp okuyup okuyup 31
Sil gitsin. Okuyup da napcanız.
Duruyor silemedim
Ay yok ne okuyacağım ya sildim hepsini
Son mesajlar hariç her şeyi sildim