WeChat kullanlar bana yardım edebilir mi?

Merhabalar.

Bana yardım edebilirseniz çok sevinirim. WeChat diye bir uygulama varmis. ozellikle onu kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum. Bu yazacağımı yargilayabilirsiniz fakat benim için önemli. uzun bir birliktelik ardından nisanlandim. o zaman ben instegram kullanıyordum. nisanlim kullanmıyor hatta kullananları boş zamanli insan olarak siniflandiriyordu. bir müddet sonra şans eseri nişanlımın fake instegrami olduğunu yakaladim. haliyle kavgalar çıktı. bana beni kıskandığı için takip etmek amacı ile açtığıni söyledi ve yanımda kapattı. birbirimize söz verdik ve tüm sosyal medyayı kapattık. Fakat son 3 gündür nişanlımın WeChat kullandığından şüpheleniyorum. Bir kere telefonuna bakmak istedim güvensiz ve paranoyak oldum ve telefonunu vermedi. sorum şu ki ben WeChat yüklesem mesaj gider mi ona? ya da rehberde vs cikarmiyim? amacım yuklediginden emin olup kızlara cevap verdiğini kanıtlamak. Bizde çok büyük bir şey olmadan Nisan atılmaz ama böyle bir durumda atılabilir. lutfen kullananlar bana anlatabilir mi?

WeChat kullanlar bana yardım edebilir mi?