Merhabalar.
Bana yardım edebilirseniz çok sevinirim. WeChat diye bir uygulama varmis. ozellikle onu kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum. Bu yazacağımı yargilayabilirsiniz fakat benim için önemli. uzun bir birliktelik ardından nisanlandim. o zaman ben instegram kullanıyordum. nisanlim kullanmıyor hatta kullananları boş zamanli insan olarak siniflandiriyordu. bir müddet sonra şans eseri nişanlımın fake instegrami olduğunu yakaladim. haliyle kavgalar çıktı. bana beni kıskandığı için takip etmek amacı ile açtığıni söyledi ve yanımda kapattı. birbirimize söz verdik ve tüm sosyal medyayı kapattık. Fakat son 3 gündür nişanlımın WeChat kullandığından şüpheleniyorum. Bir kere telefonuna bakmak istedim güvensiz ve paranoyak oldum ve telefonunu vermedi. sorum şu ki ben WeChat yüklesem mesaj gider mi ona? ya da rehberde vs cikarmiyim? amacım yuklediginden emin olup kızlara cevap verdiğini kanıtlamak. Bizde çok büyük bir şey olmadan Nisan atılmaz ama böyle bir durumda atılabilir. lutfen kullananlar bana anlatabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aldatacak olan her türlü aldatır yüzlerce uygulama var günlük yükler yanına gelirken siler. Güvenmiyorsan yürümez o ilişki.
Tabi ki yurumeyecek fakat biz doğulu bir aileyiz. yani bunu doğulu olanlar anlar guvenim bitti diye Nisan atamazsınız. ya da kullanıyor olabilir diye Nisan atamazsiniz
Kanka hangi devirde yaşıyon benim çok doğulu arkadaşım var ayrılan da var öyle ama sorun olmadı yani ilerde evlenince aldatsa daha mı iyi
İlk defa duyuyorum indirsen bile nasil goreceksinki kizlara cevap verdigini
Nasıl ki fake hesap açmış o sekilde
Peki fake hesabi oldugunu nasil anladin? İlerde lazim olur diye taktik aliyorum jsbd
Şöyle. beni akşam iş cikisi almaya geldi. bildirim geldi panik olunca göz ucuyla baktım WeChat diye gördüm. bu ne neden bildirim geldi diyince panik oldu ve tartıştık. bana guvenmuyorsun vs dedi zaten evin onundeydik. o sinirle indim keşke inmeyip ısrar etseydim.
Haa kesin biseu karistiriyo
Ama ben fake instayi nasil ogrendin onu sormustum
Ben çok eskiden kullanmıştım ordan arkadaş buluyorsun sohbet ediyorsun
Evet sanırım öyle bir şey. internetten araştırdığım kadarı ile.
Evet de seninle niye sohbet etmiyor sen her konuya kapalı mısın
Ve siz ne kadar süredir berabersiniz
Bu sohbet etme durumu değil. fakat hala içindeki bazı şeyleri bitiremedigini dusunuyorum. ve bu şekilde biriyle de evlilik yapmak istemiyorum.
Evet olabilir kaçamak yapmak istemiş sanki tek gecelik iliskiler arıyor sanki
Aranızda cinsellik olmuyormu
Niye nişanlımla cinsellik olsun? o nasıl ki buna dikkat ediyor bende aynı şekil isterim değil mi
Nasıl yani anlamadım
Yani nasıl ki nişanlım benim evlindigimizde bir erkek ile bunu yaşamamış olmamı bekliyorsa , bende aynı şekilde nişanlımın biz birlikteyken bana sadık olmasını ve bu tür ilişki yasamamasini beklemek hakkım.
Evet peki aranızda cinsellik oldumu hic
Hayır.
Hic sevismedinizmi
Bakın burada durum cinsel münasebet değil ki nişanlımla ikimizin de ortak düşüncesi bu. biz bu şekil dusunuyoruz. şimdi ki durum yalan ve arkadan iş çevirme. ve merak ettiğim programın içeriği.
İstedimi hiç peki senden
Adamin amacı birileriyle seks yapmak
O ne
Bir konuşma mesajlaşma sanırım.
Linkini atsana
WeChat yazınca çıkıyor zaten playstoreda