Eski sevgilim neden beni stalklamaya devam ediyor?

2 yıl bundan önce biriyle tanıştım, yaçımız 18-19du o zamanlar, kendisi ikizler burcu erkeği, benden önce hayatında 10 kız geçmiştir en az, ama benim ilkimdi neredeyse, sevgili olduğumuzun ilk günleri bile gün içinde pek yazıp sormazdı ve kız etrafı vardı ikizler bildiğiniz gibi flörtöz olur biraz, eski sevgililerinden bahs ederdi ben de hoşlanmam böyle şeylerden, yok o kız bana ihanet etdi onu zar zor unutdum yok böyle şöyle, sonra 1 ay geçti eski sevgilisiyle konuştuğunu söyledi kendisi ben sormadan laf arasında, göster dedim telefonunu göstermedi, bu ve genel ilgisizliği yüzünden ayrıldım çok direnmedi biraz direndi sonda o da kabül etti, sonra aradan 1 yıl geçti, 1 yılda hayatıma kimseyi almadım onu bilmem tabi, yanıma geldi (aynı ünideyiz) barışmak için adım attı, kabül etmedim, sonra doğum günümde yazdı tam gece 12de ben onu yalan da olsa sevmediğimi söyledim, tamam dedi, üniversitede bakıyordu hep, sonra 3cü kez üniversitede yanıma geldi, barıştık, yine aynı kişi, ilgisizlik, kız etrafı ve s. ben yine napıcağımı bilemedim, bir gün gece 12de kız arkadaşlarım üniden başka kızın canlı yayına girdiler bu da ordaymış kızlı erkekli üniden arkadaşlarıyla aynı eve toplanmışlar, benim haberim yok tabi, delirdim görünce, o gün bana hiç yazmamıştı, sonra ben bundan ayrıldım kesin, yine de ara sıra konuşuyorduk, bir gün üninin bir etkinliği vardı party gibi eğlence, ona söyledim gidecekmisin sen gidersen giderim dedi, evlerimiz bir birine yakın olduğu için gece beraber döneriz dedik, gece 11 oldu ben çıkmak zorunda kaldım partiden, ve o benle gelmedi, gece 12 de beni tekbaşıma eve gönderdi, ben o gün onu sildim, engelledim vatsap dan, o da hiç bir şey yazmadı instegramdan falan, sonra ben hayatıma birini aldım, o da o evde toplandığı kızlardan biriyle sevgili oldu, sonra bizim de onların da ilişkimiz bitdi, yine bir şekilde bununla yollarımız kesişti bizim, barışmak istiyordu, benim ondan sonra hayatımda biri olduğunu bana dokunduğunu duyunca delirdi affedemem dedi, ben onun o kadar yanlışını affetdim ama o bunu affedemedi, sonra ben başka çocukla konuştum, bizi üniversitede yanyana gördüğü için bana yazdı akşam ben de bana yazma hayatımda biri var dedim doğru karar vermişim dedi ben de engelledim, o gün bu gündür 1-2 ay oldu konuşmuyoruz, şimdi de tiktokda profilimi görüntülüyor, üniversitede gördüğü zaman baktığını hissediyorum, bana kimseyi senin gibi sevmedim diyor ama ben inanmıyorum, seven insan bunları yapmaz çünkü, çok narsist kişiliği vardı, ondan hiç bir zaman para harcamasını ve ya başka bir şey isdemedim, bana verebileciği ilginin ve s maksimum bo olabileceğini söylemişti, uzun bir yazı oldu afedersiniz, buraya kadar okuduysanız teşekkürler, bir fikir bildirirseniz sevinirim

Eski sevgilim neden beni stalklamaya devam ediyor?