İnternet & Teknoloji Aylık ne kadar telefon faturası ödüyorsunuz? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Asıl sorum şu aslında bu neyin vergisi bir tek bende mi çıkıyor sizde de mi aynısı? Aylık ne kadar telefon faturası ödüyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. 30 GB internet400 dakika aynı hat içinde arama500 SMSSınırsız Telegram, Youtube, Instagram, Spotify, WhatsApp vb. Aylık 200 tl 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 150 lira ödüyorum 10 lira vergisi var seninki fazlaymış 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl O kadar vergi mi olurmuş müşteri hizmetlerini ara sor 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Şu an arıyorum tuslamali servise yönlendiriyor geç saat olduğu için sanirim Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aaa benim fatura o kadar 88 lira kaka 0 8 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Random kaydı nsksmf Yorumla Dostoviski +1 yıl Arkadaş bu işler hep benim başıma mi gelir gece gece detaylara bakınca sinirim bozuldu , alnıma kaziklana bilir yazdiracagim. Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Arayıp Dünyanın lafını et Yorumla Dostoviski +1 yıl Tuşlama ile yönlendiriyor müşteri hizmetlerine bağlamiyor geç olduğu için herhalde içinden gecicem hepsinin sabah. Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Hangi operatör Yorumla Dostoviski +1 yıl Vodafone Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Onların bi hilesi vardı da Yorumla Dostoviski +1 yıl Artık kim kime kazık atarsa belkide her ay ben bunu oduyordum fark etmedim otomatik ödeme talimatı olduğu için kontrol edemiyorum ödemeleri tesadüfen baktım , ama ben biliyorum yarın ne yapacağımı.. Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 916 cevap paylaştı. 30 dolar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
30 GB internet
400 dakika aynı hat içinde arama
500 SMS
Sınırsız Telegram, Youtube, Instagram, Spotify, WhatsApp vb.
Aylık 200 tl
150 lira ödüyorum 10 lira vergisi var seninki fazlaymış
O kadar vergi mi olurmuş müşteri hizmetlerini ara sor
Şu an arıyorum tuslamali servise yönlendiriyor geç saat olduğu için sanirim
350 400 arası ödüyorum
Aaa benim fatura o kadar 88 lira kaka
Random kaydı nsksmf
Arkadaş bu işler hep benim başıma mi gelir gece gece detaylara bakınca sinirim bozuldu , alnıma kaziklana bilir yazdiracagim.
Arayıp Dünyanın lafını et
Tuşlama ile yönlendiriyor müşteri hizmetlerine bağlamiyor geç olduğu için herhalde içinden gecicem hepsinin sabah.
Hangi operatör
Vodafone
Onların bi hilesi vardı da
Artık kim kime kazık atarsa belkide her ay ben bunu oduyordum fark etmedim otomatik ödeme talimatı olduğu için kontrol edemiyorum ödemeleri tesadüfen baktım , ama ben biliyorum yarın ne yapacağımı..
kontörlü hattaym hâlâ
129 tl
10 gb 1000 dk turkcell
151 TL
500tl
630 tl
30 dolar
30 Euro
220 tl