Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi bir yolu var mı? Chrome gizli sekme geçmişini görmenin bir yolu var mı? Olduğuna inanmak istiyorum.
Cevabın nedir?
Diğerleri bazı bilgileri görebilir
Gizli mod yalnızca Chrome'un site ziyareti etkinliğinizi kaydetmesini engeller. Aşağıdakileri de içeren diğer kaynakların hangi siteleri ziyaret ettiğinizi görmelerini engellemez:
-İnternet servis sağlayıcınız
-İşvereniniz (bir iş bilgisayarı kullanıyorsanız)
-Ziyaret ettiğiniz web sitelerinin kendileri50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Var tabiki
Gizli sekmede yapılan işlemler programdan direk olarak görüntülenmesi mümkün olmasada tarayıcıların veri ve ayar klasörlerinde mevcuttur tabi bu klasörlerde silinmediyse.13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Peki nasıl oluyor? Adım adım anlatır mısınız rica etsem?
- +1 yıl
allahın cahilleri alın yazim de birşeyler öğrenin
1- Geçmiş kaydına bakmak için CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
2-İşlemin işe yarayıp yaramadığını görmek için gizli sekmede bir şey aratalım.
3-Ardından CMD'ye ipconfig /displaydns (tırnak işaretleri olmadan) komutunu yazıp enter tuşuna basıyoruz.
4- Kaydı silmek istiyorsanız ipconfig/flushdns (tırnak işaretleri olmadan) komutunu girin
+1 yılyolu yok aslında kardeşim pc konusunda neredeyse her bilgiye sahip sadece google çalışanları görebiliyormuş onlarda pek umursamıyormuş ama her hangi birisi istediği zaman pc imei numarası ile gönderebiliyorlarmış tabi pc sahibi izin vermediği sürecte bu imkansızmış
11 Yorumla- +1 yıl
allahın cahilleri alın yazim de birşeyler öğrenin
3-Ardından CMD'ye ipconfig /displaydns (tırnak işaretleri olmadan) komutunu yazıp enter tuşuna basıyoruz.
4- Kaydı silmek istiyorsanız ipconfig/flushdns (tırnak işaretleri olmadan) komutunu girin
gizli pencere aç bile yapsanız bilgileriniz kayıtlı tutuluyor bakın , başlat çalıştır %temp% yazın oradan gelecek klosörlerde resim biçiminde ne yaptığımızı hep çekmiş gizli pencerede açtıklarımızı bile bu nasıl gizliliktir google?
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
39Cevap
Ayrılma sebebiylede alakalı olarak giden üzlür dostlar. Giden aslında üzülmez pişman olur. İlişkilerimde gittimde kaldımda. Gittiğim ilişkide sevmiyodum uzun değildi. Fakat kaldığım ilişki uzundu ve o gitti. Çok koyuyor gidene başta değil ama. En başta güzel bittiyse iki insan gibi hala seviyosanız ama olamıyosanız zaten yarım kalmışsınızdır kalan kendini düzeltir ama giden öylemi herkes derki her şeyi göze alarak gitti... İşte o iş öyle olmuyo dostlar gidenin hayatına yeni insanlar girdikçe giden insan hayatında en ufak bi yalnızlık hissettiğinde köpek gibi pişman oluyor. O öyle yapmazdı o şunu yapardı... Gitsede eğer siz kendi ve onun sizde bıraktığı sevgiden eminseniz giden çok üzülecek uzaktan kıskanacak görmek yüzüne dahi bakmak istemeyecek olur ya doğum günü olur başka bir şey yazdınız diyelim direkt laf vuracaktır. Ama kız gittiyse gururuna yedirip yazması uzun sürer erkekte böyle değil. Eğer siz kalansanız peşinden dolaşma kıskandırma yeni flört (ilişki yeni bittiyse) saygısızlık onursuzluk yapmayın ne kadar zor da olsa vedalaşın gömün ona olan sevginizi hiçbir arkadaşına halini hatırını sormayın ortak arkadaşınız varsa laflarınıza dikkat edin o laflar çok taşınıyor. Gidenlere de tavsiyem belkide beni bırakıp giden kız bunu okuyacak bilemem ama tek şunu derim gururunuzu kenara bırakın karşınızdakiden eminseniz çok pişman olmadan ve birşeyler kaybetmeden dönün aksi takdirde yarım bıraktığınızı başkası tamamladığında daha fazla pişman olursunuz ve onu bir daha bulamazsınız. Eğer sen kardeşim bu mesajı okuyo ve ilişkide giden tarafsan ne olursun yaz tekrardan inan bazı şeylere.
00 Yorumla
+1 yılallahın cahilleri alın yazim de birşeyler öğrenin
10 Yorumla
+1 yıl21 gün oldu annem kanser hastasiydi kaybettim esim sehir dışında olduğu için 15 de bi geliyor istekli seks yapmak istiyor ama benim canım istemiyor kafamda hep annemi düşünüyorum üzgünüm moralim bozuk eşimide çok özledim eskisi gibi olmucak korkusu var içimde sizce ne yapmalıyım böyle giderse esim benden sogucak yeni düzeldi aramız limoniydi ilişkimiz zaten onuda kaydetmek istemiyorum lütfen bana yardım edin ne gerekirse yaparım psikolojik ilaclarmi almalıyım yoksa psikolog gitmelimiyim
00 Yorumla
+1 yılBilgisayarı kurcalayan bir başka kullanıcı göremez. Ama internet sağlayıcın ve ziyaret ettiğin site senin girdiğini bilir. İnternette gizlilik istiyorsan Tor Browser kullan.
24 Yorumla
Gizli Soranbu nasıl birşey anlatır mısın?
https://torproject.org sitesine gir. Oradan browser indir. Tor browser ile hem google, yandex v. b tarayıcılarla giremediğin yasaklı tüm sitelere girebilirsin, hem de gizliliğini korursun. Tor browser oturum kimliğini, ip adresini, bilgisayar id ni falan karşı tarafa ulaştırmaz. Daha ayrıntılı bilgi için. https://tr.wikipedia.org/wiki/Tor_(anonim_a%C4%9F)
Gizli Soransen harikasın :D
gizli sekmeyse bulunmaz ama bu kadar endişe ediyorsan ayarlardan sayfa geçmişine girip rahatsız oldugun sayfaları tek tek silebiliyorsunda
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl oluyor o :/
- +1 yıl
Sag ust taraftan ayarlara gir geçmiş bölümünü ac tümünü gör de yeni bir sayfa olarak gelir gunluk hangi sayfalara girmişsin hepsi çıkar ordan ya hepsini sil diyebilirsin ya da kendi sectiklerini tek tek silebilirsin ortak kullanilan bir cihazsa hepsini silmeni tavsiye etmem şüphe çeker çünkü
Gizli Soran+1 yılgizliden girince oraya kaydetmiyor ama işin ehlisi bulabilir mi onu sormuştum :/
Gizli Soran+1 yılsen harikasın saoll
Hayır öyle bir şey yok maalesef ki.. :/ Ancak bir kayıt günlüğü programı yüklenmiş olması gerekli bilgisayara bu işlem için..
00 Yorumla
+1 yılctrl+h
işini görmüyor mu (o. O)
çok garip :D :D :D01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Yok bulamazsın gizli SEKme kapanmadan oluyor ama o gizli sekme kapanınca hepsi gidiyor
236 Yorumla
Gizli Soranemin misin bunu bilmiyordum
Gizli Sorananladım işe alırlarken falan da bakarlarsa yandık desene
Gizli Sorananlamazlar yani. d iyi yani bilemiyorum gmail hesaplarından falan
Gizli Soranne bileyim işe alırlarken baya sıkılaştırmışlar güvenliği seks konusundaki tercihlerim ilgilerini çekmez umarım :d
Gizli Soranbilemm artık vfnjkn iş diye sıkıştırırlar beni belki dkmdkls grup ta bakarım çünkü nfelfje hikayeli de vfnkdfd
Gizli Soranben attım pc ye alışık değilim. d
Çok değişikti de neyse ama isteseler sen nerelere girdin bulabilirler DNS ve vpn ile izlerini silebilirsin ama devletler bilir sadece devletten bir kademe aşağı Kişiler bilemez en nihayetinde internet devletin bütün ağ elinde kim nerde bilir tor ile darknete girerken vpn ve DNS ayarlarını değiştirip gireriz
Gizli Soranseni daha yakından tanımalıyım :D
Gizli Soranbir ara uğraşacağım :d
Gizli Sorantanışmak için. d hangi unidesin
Gizli Soran22 daha gençsin bence tr algısına göre evlenme çağındasın. d tr de yaşa tr de gibi düşünme :)
Gizli Soranburada böyle aynn bazen kendi ırkımdan nefret ediyorum çünkü çok cahil çoğu
Bizimkiler ansiklopedi ama düzen sistem ve vergiler ağır orada bir insan 3 aylık asgari ücret ile 2012 bir jetta passat falan alabilir burada 45 aylık asgari ücret telefon da öyle yurt dışından alırdık 3 ayda 5 kere zam geldi devlet işi gücü enflasyonu bıraktı kafayı milletin telefona taktı orada 1 asgari ücret maaş ile 2 tane iPhone XS Max alırsın burada 6 aylık asgari ücretle 1 tane daha büsürü ya Ümit’im de orda okicam orada üni bitmeden işin hazır burda üniyi bitir asgari ücretle iş bulursan kralsın
Gizli Soranaynen valla sonuna kadar haklısın sırf bunun için xper kazandın benden cdkjcd elimden bu geliyor
Gizli Soranderslerim var sana sonra ulaşırım :)
Gizli Soranben de 8-9 aydan sonra yazarım zaten sorun yok :D
Gizli Soranyks ye hazırlanıyorum ben
Gizli Sorandoğrudur :D :D ama bu iş bence cok zevklidir nfdjknfdk
Gizli Soranhem de baya rüşvet falan alırdım tr de eşine sadık olmayan çok dwkjd
Gizli Soraniyi geceler benn kaçtım
gizli pecere içerisinde girdiğin tüm sayfalar geçmişe kaydedilmiyo ve atık dosyaları pencereyi kapattığın gibi siliniyo...
12 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir yolu yok mu görmenin? İnternet kurtları eminim bunun da yolunu bulmuşlardır
+1 yılGeçmişi sadece gizli sekme açık olduğu sürece var. O kapanınca tamamen siliniyor. Sorun olmaz yani
00 Yorumlavar ama bunu interneti aldığın firma görüntüleyebilir sadece polis emriyle
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılişe alırlarken falan bakarlar mı sence :d
+1 yılevet bulunur ne yaparsan yap silinmez ama silinemeyen dosyları dikkat lice silebilirsin bu konuda bilgin varsa
00 YorumlaGeçmiş kısmı var orada girdiğin tüm sitelerin sayfaların linki mevcut
02 Yorumla
Soran+1 yılgizli sekmeden mi bahsediyosunuz?
Bilgi işlem müdürlüğüne gidip çıkarabilirsin ben hiç gitmedim asla da gitmem :D düşünsene bütün pisliklerin döküman halinde karşına çıkıyor oradaki görevli de görüyor onun yüzüne bile bakamazsın xD
00 YorumlaImkansız öyle birşey olsaydı ben şu an sağ kalmazdım çok şükür yok
00 Yorumlasoruyu anlamadığım için cevap vermiyorum türkçeni düzelt sonra gel. türkçe kurallarına uy ne soruyorsun gizli sekme geçmiş gösterme falan ne diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız türkçenin tüm kurallarına uyumlu yazdım. Acaba siz türkçe bilmiyor olabilir misiniz?
+1 yılmaaşımı dolarla alıyorum kanks her ay başı
00 YorumlaYok. O yuzden rahat rahat izleyebilirsin 😂
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılizlemiyorum
+1 yılHayır gizli sekmede arama geçmişi kalmıyo 😄
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMalesef yok diye biliyorum
00 Yorumla Gizli sekme adı üstünde göremezsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yapacaksın ki amacın ne
01 Yorumla
Soran+1 yılvar bir amacım.
Yok yok ama suç işlediysen bulunur bir şekilde
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılişe alırlarken falan bakarlar mı sece
Gizli Soran+1 yıltamam peki :d
Gizli Soran+1 yılmesela :d soyle de içim rahat etsin wjwldmsl
Gizli Soran+1 yılevet. d sen de söyle ne olabilir kötü dediğin seyler ne
kötü bişey mi yaptın gız
10 Yorumlane izledin olm ahahhaha
11 Yorumla
Gizli Soraniçiniz fesat bee öyle yerlere girmedim o olsa gene iyi :DDD
+1 yılvardır
16 Yorumla
Soran+1 yılbencede vardır ama ne?
- +1 yıl
Normal bir pencere açıp CTRL+SHIFT+N.
chrome kısayolumuza sağ tıklıyoruz.
Özellikler > Hedef te çift tırnaktan sonra şunu yazıyoruz
-incognito
evet işte bu kadar. Sonunda şöyle birşey olacak :
C:\Program Files \Google\Chrome\Application\chrome. exe” -incognito
evet Tamam deyip kapatıyoruz.
Artık Kısayolumuza tıkladığımızda karşımıza direk Gizli sekme gelecek.
Soran+1 yılteşekkürler bilgi için ama mevzu bu değil gizli sekme geçmişini nasıl görebilirim bunu merak ediyorum. Pc de biyerlere depolanıyor olmalı
- +1 yıl
araştırdım kaydedilmez diyor
- +1 yıl
Hayır ama pc nin sahibi isterse gorebilir.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl
Gizli Soran+1 yılanladım teşekkürler
+1 yılvar da bulması uzun iş herkes yapamaz
00 YorumlaKorkuyorsan niye giriyorsun gizli gizli :o
00 Yorumla
+1 yılYok kullan gönlünce 😅😅
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılemin misin anlıyor musun pc den
- +1 yıl
Evet anlıyorum önerebileceğim şeyler de var istersen takip at 😊😊
Gizli sekmeyse bulunmaz
00 Yorumlaisterse faturandan yansıtılır
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkomşunun interneti xd
no bulunmuyor
00 Yorumla
+1 yılAhaha😂😂😂 naptın da bu kasar korkuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok, kapatınca siliyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbulunmuyor da ne için sordun
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmesela bilgisayrcıya falan götürsek bulurlar mı?
Cevap sahibi+1 yılgizli sekmede aradığın izlediğin hiç brşey bulunamaz
bulunmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılYok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok malesef:D
00 Yorumla
+1 yılp*rno mu izledin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok be o olsa gene kızmaz abim sosyal medya ks- face-inst- falan işte
- +1 yıl
tabi tabiii. yeme beni. ht tp://i. hizliresim. c om/2jQbBO. jpg bunun kadarını gördünmü peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir yok.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyoruummm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerelere girdin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılöyle yerlere değil merak etme :D
Cevap sahibi+1 yılof acayip merak ettim demekki öyle yerlerede giriyosun seni gidi seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulunur
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026