İnternet & Teknoloji Sizce reels izlenmem daha artar mı? istatistiklere göre? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor grafikte ilk basta yavaşlayarak artmıs daha sonra hızlanarak artmıs diye yorumluyorum grafik bilgime göre Sizce reels izlenmem daha artar mı? istatistiklere göre? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sürekli belli sayıda Gönderi paylaş her gün artar 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 3 gündür düzenli paylasıyorum ilk gün 2,5bin, ikinci gün 5bin üçüncü gün fiyasyo 700 falan izlendi kesfete düsmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rutin devam ettikçe artar rakamlara takılma tabiki içerik de önemli Yorumla Soran +1 yıl içerik biraz birbirine benziyo elimdeki videoları kullanıyorum bu aralar hep😵💫 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçerik ne? Yorumla Soran +1 yıl İstanbul temalı videolar üstüne söz ksmdpsndhsms ama bu üçgündür paylastığım içerik bazen pov videoları paylasıyorum yine estetik videolar üstüne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jgjxjcj çok yürümez bilgin olsun Yorumla Soran +1 yıl neden ki böyle 100k olan bile hesaplar var daha çok story odaklı paylasım yapıyorum storyler de beğeniliyo bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama içerik iyi ve sürekli farklı olsun güncel sesleri kullan belki ilerlersin ne diyim cjfj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Popüler videolara bakıp onlara da özen arada 0 6 Yorumla Soran +1 yıl öyle yaptm😵💫😵💫😵💫 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutar ilerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İntani ver de bizde destek olalım 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İntani ne sjxkks Instagram Yorumla Soran +1 yıl takipçi desteği ise yaramıyo ki keşfete düsmesi önemli şsmdjslsndhsk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişey olmaz seni takip ederim🥺 Yorumla
dagciburak Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Soydukça daha çok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl me Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sürekli belli sayıda Gönderi paylaş her gün artar
3 gündür düzenli paylasıyorum ilk gün 2,5bin, ikinci gün 5bin üçüncü gün fiyasyo 700 falan izlendi kesfete düsmedi
Rutin devam ettikçe artar rakamlara takılma tabiki içerik de önemli
içerik biraz birbirine benziyo elimdeki videoları kullanıyorum bu aralar hep😵💫
İçerik ne?
İstanbul temalı videolar üstüne söz ksmdpsndhsms ama bu üçgündür paylastığım içerik bazen pov videoları paylasıyorum yine estetik videolar üstüne
Jgjxjcj çok yürümez bilgin olsun
neden ki böyle 100k olan bile hesaplar var daha çok story odaklı paylasım yapıyorum storyler de beğeniliyo bence
Ama içerik iyi ve sürekli farklı olsun güncel sesleri kullan belki ilerlersin ne diyim cjfj
Popüler videolara bakıp onlara da özen arada
öyle yaptm😵💫😵💫😵💫
Tutar ilerde
İntani ver de bizde destek olalım 🤪
İntani ne sjxkks Instagram
takipçi desteği ise yaramıyo ki keşfete düsmesi önemli şsmdjslsndhsk
Bişey olmaz seni takip ederim🥺
Soydukça daha çok
me
ne