İnternet & Teknoloji Uni icin laptop alacagim. Kac gb RAM almaliyim 4gb mi 8gb mi? Ismimyok3874 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 31 yasinda degilim. Güncellemeler+1 yıl 8gb pahali diye 4gb alacaktim Güncellemeler+1 yıl 8gb alim herkes 8gb diyor. Uni icin laptop alacagim. Kac gb RAM almaliyim 4gb mi 8gb mi? Cevapla Laptop Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 8 gb almalisin. 0 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 907 cevap paylaştı. En az 8 gb almalisin. Ve bütcen nedir ne icin kullanacaksan yazarsan daha uygun iyi bir sistem önerebilirim. 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. En az 8 olsa daha kurtarıcı olur 4 çok az artık 0 0 Yorumla
wonderrita Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne için kullanacağınıza bağlı olarak teknik özelliklerinde değişken olabilir 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. 8 den aşağı alma mesela monster abra a5 al yıllarca kullan mezun olursun en azından 0 0 Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ram pek önemli değil bu arada 😊 0 2 Yorumla Ismimyok3874 +1 yıl Ne onemli ben pek anlamam Yorumla Omrblk +1 yıl İşlemci ile ekran kartı önemli bunlar sağlam olursa 4 gb ram yeter bile fakat oyun oynayacam dersen en az 8 gb ram olması lazım 😊 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bütçen ne kadar kanka max 0 1 Yorumla afdafasfafa +1 yıl Laptop için soruyorum Yorumla
BeyfendiKsCi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 8 GB bunun yaşla alakası yok 0 2 Yorumla Ismimyok3874 +1 yıl Uni yazdigim icin 31 yasinda uniye mi gidiyon diyenler olur diye Yorumla BeyfendiKsCi +1 yıl başka soru Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. 8 al tabj 0 1 Yorumla Freedown54 +1 yıl 4 al ozman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
8 gb almalisin.
En az 8 gb almalisin. Ve bütcen nedir ne icin kullanacaksan yazarsan daha uygun iyi bir sistem önerebilirim.
En az 8 olsa daha kurtarıcı olur 4 çok az artık
Ne için kullanacağınıza bağlı olarak teknik özelliklerinde değişken olabilir
8 den aşağı alma mesela monster abra a5 al yıllarca kullan mezun olursun en azından
Ram pek önemli değil bu arada 😊
Ne onemli ben pek anlamam
İşlemci ile ekran kartı önemli bunlar sağlam olursa 4 gb ram yeter bile fakat oyun oynayacam dersen en az 8 gb ram olması lazım 😊
Bütçen ne kadar kanka max
Laptop için soruyorum
8 ram paran yetiyorsa 16 bile al
8 GB bunun yaşla alakası yok
Uni yazdigim icin 31 yasinda uniye mi gidiyon diyenler olur diye
başka soru
8 al tabj
4 al ozman
8 gb olsun