İnternet & Teknoloji Sosyal medyada profili iyi olmayan erkekle konuşur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve sevgilisi de yoksa mantıken profili gizli mi olmalı? Kapalı mı? Konuşmam Profili açıksa ve iyise konuşurum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medyada profili iyi olmayan erkekle konuşur musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HARLEY_QUİNN7 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Profilini neden kapatma ihtiyacı hissediyorsunki açık olmalı 1 3 Yorumla bxjshdbd +1 yıl Neden foto paylaşıyim kimseyle tanışma amacım yok tipim 10/9luk umrumda değil Yorumla Ateşşlina +1 yıl @bxjshdbd bir puanı nerden kırdın Yorumla bxjshdbd +1 yıl Bulk döneminde olduğum için yüzüm yağlı 3 aya kadar 10/10 ozaman Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Profili güzel olcak çok takipçisi olmayacak hesabı da kapalı olacak 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Nasıl profil iyi olur bilmiyorum ama kapalı olmalı 😅 0 0 Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Ben anonim birisiyle arkadaş olmam. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nası yani Yorumla hayatcokzoraglarim +1 yıl Bildiğin. Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ay yanlış oy attım oy atmayacaktim yani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangisine attın? :)) ne olmalı sence? Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Profili gizli takipçi sayısı da çok olmamalı niye herkese sergilesin? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisi yoksa diyorum dnsn Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Olabilir? Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. Konuşmam belki dayılardan biridir 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. Ben konuşmam banane 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek adam erkekle konuşur kardeşim sjsjdjjsjss Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Kızlardan bahsettim banane erkeklerden anlarsın diye belirtmedim ama neyse.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Profilini neden kapatma ihtiyacı hissediyorsunki açık olmalı
Neden foto paylaşıyim kimseyle tanışma amacım yok tipim 10/9luk umrumda değil
@bxjshdbd bir puanı nerden kırdın
Bulk döneminde olduğum için yüzüm yağlı 3 aya kadar 10/10 ozaman
Profili güzel olcak çok takipçisi olmayacak hesabı da kapalı olacak
Nasıl profil iyi olur bilmiyorum ama kapalı olmalı 😅
Komusmambebeim ben yakışıklı görmeden yapmam bebeimmm
Ben anonim birisiyle arkadaş olmam.
Nası yani
Bildiğin.
Ay yanlış oy attım oy atmayacaktim yani
Hangisine attın? :)) ne olmalı sence?
Profili gizli takipçi sayısı da çok olmamalı niye herkese sergilesin?
Sevgilisi yoksa diyorum dnsn
Olabilir?
Konuşmam belki dayılardan biridir
Ben konuşmam banane
Erkek adam erkekle konuşur kardeşim sjsjdjjsjss
Kızlardan bahsettim banane erkeklerden anlarsın diye belirtmedim ama neyse..
Profili iyi olmayan derken tam anlamdım
yrhjkutljg
Knusmam