İnternet & Teknoloji Bilgisayarımı satmam gerekiyor, nereden satabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Easycepe bakıyorum onun modeli yok yani varda aynı özelliklere sahip olan yok napacam Güncellemeler+1 yıl Markası HP i5 işlemci RAM 8gb ya çok iyi bence ama arkası yani kapağı kırıldı bende satayım dedim belki parça niyetine kullanılır Bilgisayarımı satmam gerekiyor, nereden satabilirim? Cevapla Bilgisayar Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mertbeyefendii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl 1. İnternet Pazar Yerleri: Amazon, eBay, sahibinden. com gibi çevrimiçi pazar yerleri satış için popülerdir. 2. Teknoloji Forumları: DonanımHaber, CHIP Online gibi forumlarda ilan verebilirsin.3. Sosyal Medya: Facebook Marketplace, Twitter, Instagram gibi platformlarda satış ilanları oluşturabilirsin.4. Bilgisayar Mağazaları: Bazı bilgisayar mağazaları, ikinci el ürünleri alıp satan hizmetler sunabilir. 0 0 Yorumla
CarryTokatlayan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Sahibindene ayrıntılı bir şekilde bilgilerini yazıp koyabilirsin 0 0 Yorumla
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 688 cevap paylaştı. Sahibindene koy ilk parayı al her zaman ya da elden sat. 0 0 Yorumla
неустойчивый-1 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Sahibinden e koy eğer bir bilgisayarcıya götürürsen değerinin yarını alamazsın 0 0 Yorumla
Gizliuyehhh Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sahibinden. com a Koy veya dolap uygulamasına ama dolap komisyon alıyor o yüzden bence sahibinden'e koy 0 0 Yorumla
suvaribey34 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Neden satıyorsun 0 2 Yorumla suvaribey34 +1 yıl Bi bakmak isterim Yorumla Soran +1 yıl Çünkü üni okuyom ve paraya ihtiyacım var iyi kötü satmaya razıyım Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 587 cevap paylaştı. Letgodan sat 0 0 Yorumla
pinkgirl98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl sahibinden 0 1 Yorumla Mustafa74188 +1 yıl Aliyim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sahibinden olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
1. İnternet Pazar Yerleri: Amazon, eBay, sahibinden. com gibi çevrimiçi pazar yerleri satış için popülerdir.
2. Teknoloji Forumları: DonanımHaber, CHIP Online gibi forumlarda ilan verebilirsin.
3. Sosyal Medya: Facebook Marketplace, Twitter, Instagram gibi platformlarda satış ilanları oluşturabilirsin.
4. Bilgisayar Mağazaları: Bazı bilgisayar mağazaları, ikinci el ürünleri alıp satan hizmetler sunabilir.
Sahibindene ayrıntılı bir şekilde bilgilerini yazıp koyabilirsin
Sahibindene koy ilk parayı al her zaman ya da elden sat.
Sahibinden e koy eğer bir bilgisayarcıya götürürsen değerinin yarını alamazsın
Sahibinden. com a Koy veya dolap uygulamasına ama dolap komisyon alıyor o yüzden bence sahibinden'e koy
Kanka sahibinden daha mantıklı
letgo sahibinden
Neden satıyorsun
Bi bakmak isterim
Çünkü üni okuyom ve paraya ihtiyacım var iyi kötü satmaya razıyım
Letgo
Letgodan sat
Fiyat ne kadar
Takas yap
sahibinden
Aliyim
Marcetplus a koy