Only fans ya da benzer bir sitede, evli bir çift olarak tanınmayacağımız bir şekilde yayın yapsak iyi para kazanabilir miyiz? Buna özel bir oda hazırlamaya falan değecek bir para kazanabilirse düzenli şekilde bu işi yapabiliriz belki.

Only fans ya da benzer bir sitede, evli bir çift olarak tanınmayacağımız bir şekilde yayın yapsak iyi para kazanabilir miyiz? Buna özel bir oda hazırlamaya falan değecek bir para kazanabilirse düzenli şekilde bu işi yapabiliriz belki.
fizikleriniz ve kurgularınız güzel olursa iyi para kazanırsınız.
Cevap
10Cevap
kocan da soru açmış kız
müşteri mi topluyorsunuz
yani ben olsam utanırdım ve eşimi (o halde) başkalarının görmesini istemezdim para için benliğimi satamazdım
Yapmayın be yazık eşini ve kendini nasıl sergileyeceksin
Doğal halde de, sevişirken de. Buna özel bir dekorasyonlu oda yaparak hep aynı yerden.
Kocan buna nasıl izin verecek seven buna izin vermez ki para için değmez size bakıp mst yaptığımı hayal et kötü bir durum değil mi senin için özellikle
Biz sevişirken aynı odada bizi izlemeleri en büyük fantezimiz. Gerçek hayatta zor ama internetten olur gibi sanki. Üstelik para kazanacağız ama iyi miktarda kazanılıyorsa değer yoksa üç kuruş için uğraşmak istemeyiz.
İfşa olursanız rezillik. Karinin biri tüm ülkeye rezil oldu biliyorsunuz
İfşa durumu gerçekten rezillik olur, asla istemeyiz o durumu.
Bilmiyorum öyle bir ifşa olduğunu, ne zaman oldu?
Tiktoktu o pardon. Yüzleri de görünüyordu hem
www.google.com/.../gogus-dekolteli-tiktok-canli-yayinlariyla-gundem-olan-laz-kizi-nin-esi-ile-birlikte-yayin-actigi-ortaya-cikti-1190144
E bunlar zaten açık saçık ortadalar ya ifşa değil bu.
Tüm ülkeye ifşa olmak ayrı
Bu şekilde ana haber bültenlerine konu olmayı kim sever
İster*
Tanınmama ihtimaliniz yok illaki tamıyan çıkacak buna hazır olun bence
Gizli olsan müşteri bulamazsın
kızın biri iyi pra kazanıyom diye yazmıştı buraaya
Güzel para var aslında
Kazanırsınız bence açtınız mı
evet olur
Kaznaacgini mi saniyon
Olur yani
Ne zaman başlıyorsunuz