İnternet & Teknoloji Yapay zekaya kendimi çizdirdim. Siz denediniz mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yapay zeka ile yapılan işler hakkında ne düşünüyorsunuz Yapay zekaya kendimi çizdirdim. Siz denediniz mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Drem yol lok, Dovahkiin!https://www.youtube.com/embed/AVy7YPNP_zI 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oynamadım. Guzel mi Yorumla Traianus +1 yıl TES V - Skyrim'i dünya üzerinde oynamayan kalmamıştır diye düşünüyordum :). Oyun tam bir harika. Yorumla Soran +1 yıl Duydum biliyorum oyunu da oynamadım yani. Last of us ı bitirdim en son. Son assasins creedi oynarken sıkıldım yarıda bıraktım. Yorumla Milabeni +1 yıl Hahaha bilmeyen yoktur Bide final ekleyeyim bende https://youtu.be/ZlgSQ_zvlac?si=ZW9WzsOCV0B1J_s8 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. https://youtu.be/LDnENTDuAiI?si=YbMl2yEm3zrM38KPKafamda bu şarkı çaldı anında 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Orantısızlık var gözüme tuhaf geldi ama yine de fena değil. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kollar di mi Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Aynanın karşısına geç ve aynı duruşu sergile net göreceksin zaten Yorumla Soran +1 yıl Yapay zeka iste. Aslinda uzerindr çalışıp duzeltilebilir ama vakit aliyo kasmadim o yuzden Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Bunun için girdiğin veri ne foto mu kullanıyorsun yoksa fiziksel özellikleri mi giriyorsun Yorumla Soran +1 yıl Belirli komutlar giriyosun artik foto ekleyip modelletiyosun gerisini o hallediyo Yorumla Soran +1 yıl Artik degil artı olacaktı Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl İlginç bakabilirim, yarın tatil zaman geçer. Yorumla Soran +1 yıl Guclu grafik kartı istiyo benimki zayıf kaldi biraz ondan uzun suruyo Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Ne kadar güçlü sende ne vardı ki? Yorumla Soran +1 yıl Laptobum kapali öyle ezbere söyleyemem ki Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Neyse ben yarın bakarım, donanım gereksinimlerine. Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Nasıl yaptın ne ile yanı bende yaptırmak isterim. Yardımcı olur musun program hakkında 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pinokio indir fooocus appini indir Yorumla Soran +1 yıl Youtube da baya tutorial var Yorumla shadow1905 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Fiziğin böyle mi peki gerçekten? Yoksa sadece yüzün mü? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapay zeka erkek fatma olduğuna karar vermiş galiba 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle istedim l. Laghertaya benzesin diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türk usulu yapsaydın bi elinde tesbih bi elinde çakı felan 🤣 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tomris misin be kadın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl O daha güzel olurdu. Lagherta gibi düşündüm ben Yorumla ax2akrep +1 yıl Tomris Türk diye dedim ama slavlara da benziyorsun evet hatta kuzeylilere Yorumla Soran +1 yıl Komut girerken öyle yazdığım icin bu tarz oldu. Tomris tabiki 10 kat iyi olurdu. Normalde sarışınım ben Yorumla ax2akrep +1 yıl inş bulursun bi ragnar ahaha Yorumla Soran +1 yıl Yok ben Astrid seviyorum😁😁 Yorumla ax2akrep +1 yıl o kim be Yorumla Soran +1 yıl Hem sevdiği hem öldurdüğü hatun kişi Yorumla ax2akrep +1 yıl senin gibi bişi öldürülmez yaşatılır Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı. Yapay zeka yanılmış bu sefer 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 427 cevap paylaştı. Yapay zekaya göre taş gibisin fjdjs 0 0 Yorumla
ManyetikMUZ Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Vayyy güzelmiş link atsana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pinokio ai yaz bulursun Yorumla ManyetikMUZ +1 yıl Ücretsiz mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Benzememiş sana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oldugu kadar Yorumla Γιατί +1 yıl Nasil ciziliyor, hic anlamiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Teknoloji işte Yorumla Γιατί +1 yıl Yaşlandik tabi geç dalganı Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bende denicem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Youtube da pinokio ai ile ilgili videolara bak Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ovv haşin 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı. Üf ne karılar var be 0 0 Yorumla
Ereny7drm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Seni gormeden nereden bilelim ki bacım Allah için 0 0 Yorumla
arthurunkılıcı Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bence olmamış be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kollar kötü dimi benimde gözüme takıldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Drem yol lok, Dovahkiin!
https://www.youtube.com/embed/AVy7YPNP_zIOynamadım. Guzel mi
TES V - Skyrim'i dünya üzerinde oynamayan kalmamıştır diye düşünüyordum :). Oyun tam bir harika.
Duydum biliyorum oyunu da oynamadım yani. Last of us ı bitirdim en son. Son assasins creedi oynarken sıkıldım yarıda bıraktım.
Hahaha bilmeyen yoktur Bide final ekleyeyim bende
https://youtu.be/ZlgSQ_zvlac?si=ZW9WzsOCV0B1J_s8
Kafamda bu şarkı çaldı anında
ÇOK iyi bende kendim de denedim
Orantısızlık var gözüme tuhaf geldi ama yine de fena değil.
Kollar di mi
Aynanın karşısına geç ve aynı duruşu sergile net göreceksin zaten
Yapay zeka iste. Aslinda uzerindr çalışıp duzeltilebilir ama vakit aliyo kasmadim o yuzden
Bunun için girdiğin veri ne foto mu kullanıyorsun yoksa fiziksel özellikleri mi giriyorsun
Belirli komutlar giriyosun artik foto ekleyip modelletiyosun gerisini o hallediyo
Artik degil artı olacaktı
İlginç bakabilirim, yarın tatil zaman geçer.
Guclu grafik kartı istiyo benimki zayıf kaldi biraz ondan uzun suruyo
Ne kadar güçlü sende ne vardı ki?
Laptobum kapali öyle ezbere söyleyemem ki
Neyse ben yarın bakarım, donanım gereksinimlerine.
Nasıl yaptın ne ile yanı bende yaptırmak isterim. Yardımcı olur musun program hakkında
Pinokio indir fooocus appini indir
Youtube da baya tutorial var
Teşekkür ederim
Fiziğin böyle mi peki gerçekten? Yoksa sadece yüzün mü?
Yapay zeka erkek fatma olduğuna karar vermiş galiba 🤣
Ben öyle istedim l. Laghertaya benzesin diye
Türk usulu yapsaydın bi elinde tesbih bi elinde çakı felan 🤣
tomris misin be kadın
O daha güzel olurdu. Lagherta gibi düşündüm ben
Tomris Türk diye dedim ama slavlara da benziyorsun evet hatta kuzeylilere
Komut girerken öyle yazdığım icin bu tarz oldu. Tomris tabiki 10 kat iyi olurdu. Normalde sarışınım ben
inş bulursun bi ragnar ahaha
Yok ben Astrid seviyorum😁😁
o kim be
Hem sevdiği hem öldurdüğü hatun kişi
senin gibi bişi öldürülmez yaşatılır
Yapay zeka yanılmış bu sefer
Yapay zekaya göre taş gibisin fjdjs
hayır ve olmamış her kimsen
Vayyy güzelmiş link atsana
Pinokio ai yaz bulursun
Ücretsiz mi?
Evet